Zdravím, strávil niekto čas na Islande, zaujímalo by ma akí sú tam ľudia a celkovo podmienky na život vzhľadom na to, že sa tam chystám trvalo pracovať. Ďakujem
Sú tam hlavne veľké výdavky, jedlo, napr. oblečenie čo zimná bunda na bežné prežitie aj 400€, ale je tam krásne, čisto, ľudia milí, krásni ale v zime je tam tma a depka ...
@patuskoo daj si facku, len totálny primitív môže krajinu, kde sú väzenia na úrovni našich 4hviezdičkových hotelov, prakticky žiadna kriminalita a všetka energia získavaná z obnoviteľných zdrojov volať zapadákovom. vráť sa do levíc do mamkinej garzónky odkiaľ si došiel
btw islanďania sú super ľudia a ak nemáš priateľku tak tam si určite nájdeš lebo islanďanky sú strašne krásne
@candy36 ďakujem za názor, myslím si v podstate to isté.. a priateľku nemám, nie som lesbička, ale možno sa ňou na Islande stanem ak sú skutočne také krásne
@resistencia lol sorry myslela som si že si chlap tak potom horšia správa, chlapov tam veľa schopných nie je, jedine že by si mala nejakú úchylku na plešatých
Ak by sa tam niekto chystal berte ma so sebou! Chcela by som tam skúsiť žiť na dlhšiu dobu keby sa mi podarilo možno časom a je to strašne megasuperpreúžasná krajinka :-S
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
16 komentov
btw islanďania sú super ľudia a ak nemáš priateľku tak tam si určite nájdeš lebo islanďanky sú strašne krásne