@ladydoga@3 boli aj rake diely, hlavne ona mala priserne kŕče raz :/ (zrovna to bol môj najobľúbenejší ked tak skúsim pohladat. A teda nie, nesmu mat nic okrem 2/3 veci, ani tampony...
dal som to do googlu a určite nie, jednak je to ponižujúce, a na tropický ostrov? S tými obrpavúkmi hymzom a predátormi? A tým teplom a slnkom, veď za 30min by som bol spálený
@thunderstorm@7 Práveže nie, chodia tam dost uspesni a inteligentni, schopní ľudia, ktorí isto zarábajú dost. Ja som si tiez povodne myslela, ze kvôli peniazom (teda ak by to bolo 10x viac), ale teraz uz som si istá, ze to kvoli peniazom nemoze byt). Oni to chcú jednoducho dokázať, beru to ako životnú výzvu.
@dee99@13 Ale jejda, vieš ja teraz poslednu dobu pozerám nejaké diely na YT a vravím si, ze aki su ľudia slabi oproti zvieratam... A ze čo taki domorodci, ktorí este stale dokazu prezit v pralese, na pusti... A my z civilizacie ked sa dostaneme do takého prostredia, tak hned nas zeru blchy, muchy, chrobaky, parazity, dostaneme horúčku, z neprevarenej vody zvraciame, sme podchladeni, mame na vsetko alergické reakcie, sme podviziveni, dehydrovani, zoslabnuti a pomaly na pokraji smrti...
@azizi@14 hej lenze ti domorodci su dospeli po prvej menstruacii (zeny) a po 30tke už maju život odžitý. My žijeme omnoho dlhšie. neviem aky je teraz priemer nebudem ho hladať... ale tak drvivá väčšina sa dožila 65ky a viacerí aj 80tky, 90tky.
To je takmer dvojnasobna dlžka života domorodca. Takeho skutočného.
Poznám to, viem o čo ide, sám som to tiež kukával až dokým nezrušili Discovery.. Verím, že ešte sa snáď Discovery vráti, keď podpíšu minimálne so Skylinkom zmluvu, lebo cez nich ich nemôžem kukať.
No a tieto dobrodružné výpravy na pustých miestach v divočine ma vždy zaujímali a lákali. Aj ma to lákalo si vyskúšať na jednej strane, no myslím si, že to by som ja nedal, už len kvôli tomu, že by som tam hocičo nezjedol a živil by som sa ovocím prinajlepšom.. Nemám na to gule a divočina by ma prestrašila, keď by som tam navyše bol sám ako napr. Bear Grylls. Nahota by bolo asi to menej podstatné, čo by ma trápilo, skôr aby som tú výpravu vydržal..
Nikdy som to nevidela až teraz @9 ale príde mi odveci to že tam sú nahí to mi príde taká zbytočnosť pre telku len
A mám niekedy v pláne vyskúšať niečo podobné ale nepotrebujem ísť až do takých extrémov kľudne by mi to stačilo v našich podmienkach len tak niekde bez všetkého niekoľko dní to by bola super skúsenosť ..ale tiež by som to brala vo dvojici sama ani tak nie
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
22 komentov
Nie, tvl to by bolo zneuctenie evolúcie
To je takmer dvojnasobna dlžka života domorodca. Takeho skutočného.
No a tieto dobrodružné výpravy na pustých miestach v divočine ma vždy zaujímali a lákali. Aj ma to lákalo si vyskúšať na jednej strane, no myslím si, že to by som ja nedal, už len kvôli tomu, že by som tam hocičo nezjedol a živil by som sa ovocím prinajlepšom.. Nemám na to gule a divočina by ma prestrašila, keď by som tam navyše bol sám ako napr. Bear Grylls. Nahota by bolo asi to menej podstatné, čo by ma trápilo, skôr aby som tú výpravu vydržal..
A mám niekedy v pláne vyskúšať niečo podobné ale nepotrebujem ísť až do takých extrémov kľudne by mi to stačilo v našich podmienkach len tak niekde bez všetkého niekoľko dní to by bola super skúsenosť ..ale tiež by som to brala vo dvojici sama ani tak nie