Čauko, mám takú hlúpu dilemu. Viem, že je to banalita, ale dostala som zo skúšky E a kamarátka FX, ona ide na opravný a vraví, aby som išla s ňou. Neviem či to nehovorí iba kvôli tomu, aby tam nešla sama, nakoľko kvôli obtiažnosti tej skúšky som rada, že
mne sa stalo niečo podobné, ja som spravila skúšku na E, čo som bola šťastná jak blcha, že to mám kamoška nespravila, nadšená z toho nebola, že ja to mám a ona nie, prišlo mi, že ju štvalo, že mne sa to podarilo a jej nie, tiež nebola nadšená, že tam pôjde sama....ja som si nechala E istota
@principessa - keď kamarátka skočí do studne, skočíš tiež?
ak si myslíš, že si E dostala nezaslúžene, že máš na viac a máš aj čas na to, aby si si to opravila, tak choď a zlepši sa - ale ak si tú skúšku ledva dala a veľmi sa ti uľavilo, že už to máš, načo by si tam chodila ešte raz? čo ak to teraz neurobíš? uzná ti profesor to predchádzajúce E?
a píšeš, že ťa čaká ešte jedna skúška - porob si pekne všetko, čo máš, a až potom uvažuj o niečom navyše
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
24 komentov
A SAMOZREJME ZE TO HOVORI LEN KOLI TOMU ZEBY NESLA SAMA
ak si myslíš, že si E dostala nezaslúžene, že máš na viac a máš aj čas na to, aby si si to opravila, tak choď a zlepši sa - ale ak si tú skúšku ledva dala a veľmi sa ti uľavilo, že už to máš, načo by si tam chodila ešte raz? čo ak to teraz neurobíš? uzná ti profesor to predchádzajúce E?
a píšeš, že ťa čaká ešte jedna skúška - porob si pekne všetko, čo máš, a až potom uvažuj o niečom navyše
A tiez, ci Ta mozu vyrazit, ak by si toto nahodou poondiala este viac.
prepána, kamarátstvo sa dá prejaviť aj inak