Ja som bola pred dvoma rokmi na mesiac v Brightone a bolo to najlepsie leto v mojom zivote. Vela som sa naucila a ziskala priatelov s ktorymi som v kontakte doteraz
@Lawey : tak to sme na tom podobne Už sme sa s kamarátkou dohadovali, čo si zabalíme Keď ma ocinko zrušil, že je to priveľmi drahé. Takže keď má niekto peniaze, ktoré nepotrebuje,sem s nimi
Ja žijem v Taliansku už pár rokov a môžem povedať že je to super kôli reči a som aj spoznal nový svet , to áno. Ale už sa nemôžem dočkať na návrat domov. ,,všade dobre,doma najlepšie"!!! A pritom ja tu žijem,ale ak chce ísť dakto do cudziny len kôli reči tak je to super drahé.
myslim, ze mne nemas co zavidiet, pretoze sa mi stalo len to najhorsie odkedy som tu, hlavne agentura ma pekne odrbala, a najstastnejsia budem, ked sa vratim domov (v maji)...a som v meste stoke on trent pri manchestri
Viete musíte si uvedomiť že nie je všetko pekná krajina a výlety po štáte. A ked ste dakde pár týždňov alebo mesiacov tak je to úplne iné ako byť ako napr. ja v It 6 rokov - radosť z pekného výletu sa môže zmeniť na horor. Alebo kto dobre dopadne tak môže mať aj šťastie a bude mať skvelý život. A do smrti bude bohatý Ale keby som mal istotu že sa vrátim kedy chcem,tak by som sa išiel určite do cudziny naučiť dáku reč. Ale len na pár mesiacov.
ja som bol na mesacnom jazykovom kurze v Londyne cez agenturu EF Education First - Jazykove Pobyty a mozem len odporucat!!
Studoval som na EF Medzinarodnej Jazykovej skole, ktorych maju po celom svete viac ako 40 a spolu s 40 rocnou tradiciou sa to odzrkadlilo na kvalite vyucovania a vybavenosti skoly.
Mozete si vybrat dlzku kurzu od 2 tyzdnov do 9 mesiacov a mozete ist bud na intenzivny, zakladny, letny alebo business kurz. Dokonca si mozete vybrat a spojit svoj kurz s praxou.
Vsetko vybavuje agentura a poskytne ti spickovu podporu pred, pocas, aj po tvojom pobyte, takze sa nemusis naozaj nicoho bat.
Ja som s nimi inak bol aj na rocnom pobyte na strednej skole v Anglicku, takze sa pokoje pytajte, keby nieco.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
115 komentov
Ale ak by som mala možnosť, tak myslím že áno.
A jo, aj idem, budúce leto, snáď na celé prázdniny, keďže začiatkom nového šk. roka mi treba robiť skúšky.
ja som bol na mesacnom jazykovom kurze v Londyne cez agenturu EF Education First - Jazykove Pobyty a mozem len odporucat!!
Studoval som na EF Medzinarodnej Jazykovej skole, ktorych maju po celom svete viac ako 40 a spolu s 40 rocnou tradiciou sa to odzrkadlilo na kvalite vyucovania a vybavenosti skoly.
Mozete si vybrat dlzku kurzu od 2 tyzdnov do 9 mesiacov a mozete ist bud na intenzivny, zakladny, letny alebo business kurz. Dokonca si mozete vybrat a spojit svoj kurz s praxou.
Vsetko vybavuje agentura a poskytne ti spickovu podporu pred, pocas, aj po tvojom pobyte, takze sa nemusis naozaj nicoho bat.
Ja som s nimi inak bol aj na rocnom pobyte na strednej skole v Anglicku, takze sa pokoje pytajte, keby nieco.