#3 minule som bol vnoci na zlatych. bolo teplo mesiac svietil uplne silno a tak pekne sa odrazal od vody. bola noc a pritom bolo dobre vidiet. fakt parada tam by som si to vedel predstavit
Ja som sa raz hádala s bývalím a povedal mi že mám byť ticho...tak som bola už celý deň... dorozumievala som sa sním posunkami ale bola to sranda...také milé (mala som asi 15 )
sieu by som, ked si predstavim take rande pocas skautskeho tabora kde obaja robime bobrika mlcania jaaj, to by bolo delo
ale zda sa mi blbost "Slova veľmi uputávajú pozornosť. Všímanie druhej osoby je znížené" - ok, raz za cas moze byt, ale bez toho, aby si niekoho pocul rozpravat, aby si sa s nim rozpraval, mozes tazko budovat vztah. nazory nespoznas podla chodze a ucesu
okrem prirody a noci s vyhladom na mesiac v splne by som to este videl na moznost v noci, niekde vysoko a s vyhladom na svetla mesta... hoci to je dost podobne tomu mesiacu v splne...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
23 komentov
Inak jeden bol včera (alebo predvčerom ). Nevadí, hlavne, že svietil mesiac ako bláznivý
ale zda sa mi blbost "Slova veľmi uputávajú pozornosť. Všímanie druhej osoby je znížené" - ok, raz za cas moze byt, ale bez toho, aby si niekoho pocul rozpravat, aby si sa s nim rozpraval, mozes tazko budovat vztah. nazory nespoznas podla chodze a ucesu
keby bez slov objednávala rumy a pivá tak by som šiel aj by som si to rád zopakoval