na IT poziciu? Keby vam ponukali 25 EURO na hodinu? s tym ze tu na sk mate momentalne 13 eciek ? neviete nic o tej krajine ich kultura je vam cudzia, ale zase tam ma byt s vami par ludi zo slovenska, anglicky a nemecky sa dohovorite rukami nohami a po per
hmmm, asi nie. Mal by si peniaze coje super. Ale kamarati? zabava? ist von? nevedel by si jazyk a ked hovoris ze ani anglicky nemecky tak neviem no. Ja bych asi nesiel. Alebo.... ak sa da vyskusaj a uvidis.
Ak to je nejaka seriozna firma, tak ako chlap by som isla. Ako zena asi skor nie, jedine do nejakeho zabezpeceneho objektu alebo niecoho takeho
Ale vsak ked tu nemas ziadne dolezite zavazky, tak preco nie, aspon na nejaky cas.
skus to, kvoli zazitku, je to sice divocina a ak si poriadkumilovny tak asi by si dostal infarkt. Ak by si mal s nimi spolupracovat v nejakom teame tak sa priprav ze by si to asi viac menej tahal ty. respektuju krestanov ale ked im povies ze si ateista tak sa na teba pozeraju ako na spinu. su to ale priatelski ludia, radi sa modlia hocikedy kedy chcu a nikdy nejedz lavou rukou viem to len z rozpravania kolegov, pravdepodobne ma to caka tiez. isiel by som si to skusit len na 3 mesiace, a potom sa uvidi. Ak nemas rad take dobrodruzstva a mas rad svoj komfort tak to nie je pre teba.
ako neváhal by som ani minutu na nejaku robotu v mojom fachu, a nie it, tak by som šiel hned. Nejaky kotol do elektrarne alebo take niečo tak by som nevahal, Irán je super krajina podla mna.
Irán je úžasná krajina a žijú v nej úžasní ľudia. Prečítaj si viacero blogov od ľudí, ktorí tam pobudli nejakú tú dobu. Názory birdzu, ktorý tam nikdy nebol neber k srdcu. Určite neváhaj a choď. Neoľutuješ. Je to bezpečná krajina, len média vytvorili o nej zlé meno. Samozrejme, sú tam aj nebezpečné oblasti, ale je ich málo a vie sa o nich. Čiže len nebuď zvedavý a vyhni sa im. Choď a budeš sa tam mať ako v raji a navyše získaš zaujímavú skúsenosť.
Irán musí byť fantastický, nebol som síce ešte tam, ale zas netvrdím to ani na základe 2-3 prečítaných článkov. Fakt treba prečítať blogy, cestopisy a názory ľudí, ktorí tam boli a nemať predsudky. Ľudia sú vraj skvelí, história bohatá, baby tiež celkom pekné, samozrejme nebyť režimu, ktorí ich obmedzuje, by to bolo ešte lepšie. Neviem, či by som tam chcel žiť, ale veľmi rád by som prešiel Iránom a spoznal ľudí aj krajinu. Spomedzi moslimských krajín je to relatívne bezpečná krajina, bez teroristických útokov. Hlavne dodržať a rešpektovať miestne zvyky a nariadenia, nefotiť vojakov, vojenské objekty a vyhýbať sa masovým zhromaždeniam.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
34 komentov
Teda určite.
Ale vsak ked tu nemas ziadne dolezite zavazky, tak preco nie, aspon na nejaky cas.
+ na tom aké tu máš silné väzby
ale ak by ma tu nikto a nic nedrzalo velmi silnou citovou vazbou, isla by som. ved tam nemusis byt navzdy, a zahranicna skusenost je dobra skusenost.
len IT by ma museli naučiť v rámci práce : :
Irán musí byť fantastický, nebol som síce ešte tam, ale zas netvrdím to ani na základe 2-3 prečítaných článkov. Fakt treba prečítať blogy, cestopisy a názory ľudí, ktorí tam boli a nemať predsudky. Ľudia sú vraj skvelí, história bohatá, baby tiež celkom pekné, samozrejme nebyť režimu, ktorí ich obmedzuje, by to bolo ešte lepšie. Neviem, či by som tam chcel žiť, ale veľmi rád by som prešiel Iránom a spoznal ľudí aj krajinu. Spomedzi moslimských krajín je to relatívne bezpečná krajina, bez teroristických útokov. Hlavne dodržať a rešpektovať miestne zvyky a nariadenia, nefotiť vojakov, vojenské objekty a vyhýbať sa masovým zhromaždeniam.