@4lex Netreba robiť zbytočné škandály a nemusela by si sa hanbiť ani za medializáciu, azda . Síce, sto ľudí, sto chutí. Ako veľmi berieš do úvahy "medializovaná"? Akože by si neprijímala ani pozvania do všakovakých múdrych nedeľných relácií, či nechcela byť tvárou bilbordu svojej strany, alebo..?
@flussica nejde o škandály a tak proste nechcela by som byť v telke a tak aj napríklad na tých bilboardoch.. mne by stačilo byť len taká tá "menšia ryba" o ktorých sa nejak nehovorí
@flussica netuším aký majú plat ale nemyslím si, že sa majú zle .. mne zas tiež netreba milióny .. (tuším môj ujo robí v parlamente,, ale asi len niekde v kancelárií, nestretávame sa sním, asi len raz za rok, ale nevyzerá, žeby mal málo peňazí, ale zas ani nie extra veľa)
Do politiky by som išiel (možno) jedine vtedy, keď by som už peňazí mal zarobených dosť čestne, absolútne tam nepotreboval nič kradnúť a robil to už len ako doplnkovku na prospešné strávenie času.
@10 do politiky chodia aj taký ľudia čo majú zarobené až až, avšak idú aj preto aby zarobili ešte viac cez pridelené zákazky. Platí kto má veľa, chce ešte viac
@alpanu Myslíš, že sa to týka aj menších politických systémov, správy obce a tak? Tam to podľa mňa môže byť iné (po prvé nemáš až taký vplyv, máš "menej vecí na starosti", viac do nich vidíš..). V takých Horných Orešanoch asi veľa peňazí len tak nepreperieš . Každopádne, to tiež nie sú posty, že by človek jazdil na Mercedese a vlastnil obytnú vilu a letné sídlo. A asi aj hodne o podriaďovaní sa. Ale tvrdím, na to treba niečo iné, ako túžbu po bohatstve.
@flussica práve preto nemali by tam byť, cirkev hlása lásku, Pravdu a milosrdenstvo...politika je zlo, ktoré zabíja všetko dobre v ľuďoch ........filip
SDKU má dokonca väzby na Slobodomurárov, je nimi financovaná...
@zajkousko No vidíš, keby si KDH nechali v programe lásku, pravdu a milosrdenstvo a venovali svoje úsilie snahe o naplnenie týchto troch bodov v súlade so zákonom, možno by nám bolo sveta žiť .
Do detailov SDKU vs slobodomurárstva sa nevyznám .
Ja nie. Vždy som tvrdil, že som čisto apolitický a mienim to aj v budúcnosti dodržiavať. Okrem iného aj kvôli mojej budúcej profesii.
Mal som učiteľa, ktorý sa v súčasnosti aktívne angažuje v politike a do hodín geografie často zvykol miešať príhody z tejto sféry. Otvorene kritizoval istého politika a stranu, čo síce väčšina spolužiakov milovala, ale mne z toho takpovediac bolo zle. Vtedy som si povedal, že ak budem učiť, za akýchkoľvek okolností vždy ostanem apolitický.
Okrem toho zvyknem hovoriť, že existujú 3 oblasti života, ktorým asi nikdy neporozumiem - peniaze, politika, a to tretie.
ak vôbec niekedy tak na najvyššej možnej úrovni a jedine z dôvodu zárobku, pretože o ničom inom to nie je a ktokoľvek do nej ide s nejakou inou predstavou skončí akurát so zničenými ilúziami a bez chuti do života, alebo zneužitý niekým iným kto tam šiel kvôli prachom.
ale to len čisto hypoteticky, v praxi nie, nájdem si užitočnejšie a kreatívnejšie cesty ako zarobiť.
@flussica moj ujo robi na mestskom urade, tak viem, ako to tam je (oka, Presov...) ale ja nie som ten typ, co by rad politizuuval, ja si radsej ostanem pri svojej astrofyzike
Áno určite by som sa raz chcel politicky angažovať a s akým úmyslom len s tím najlepším čiže úplne s iným prístupom ako tích 150 ľudí čo je tam momentálne a konkrétna oblasť no neviem tiahne ma to do viacerých smerov čiže ťažko povedať momentálne
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
23 komentov
@4lex Ah, tak to hej. Myslíš, že aj oni sú tak dobre platení? (Ja neviem, len sa pre prehľad pýtam, či náhodou nedisponuješ.. lepším info.)
Rozhodne ale nie na Slovensku, v EÚ ani v USA.
@4lex Tak hej, vyžiť by sa z toho dať mohlo .
SDKU má dokonca väzby na Slobodomurárov, je nimi financovaná...
Do detailov SDKU vs slobodomurárstva sa nevyznám .
Mal som učiteľa, ktorý sa v súčasnosti aktívne angažuje v politike a do hodín geografie často zvykol miešať príhody z tejto sféry. Otvorene kritizoval istého politika a stranu, čo síce väčšina spolužiakov milovala, ale mne z toho takpovediac bolo zle. Vtedy som si povedal, že ak budem učiť, za akýchkoľvek okolností vždy ostanem apolitický.
Okrem toho zvyknem hovoriť, že existujú 3 oblasti života, ktorým asi nikdy neporozumiem - peniaze, politika, a to tretie.
ale to len čisto hypoteticky, v praxi nie, nájdem si užitočnejšie a kreatívnejšie cesty ako zarobiť.
Politicky vzor pre mojú hrôzovládu...