jasnee! ale thak my sme nestopovali on zastavil a kamionista haluz bola v tom sediet... dva krat nam ktosi zastal a dva krat to bol kamionista ale len s niekym sama by soms a asi aj bala
ja som sla raz aj sama a uz by som to asi nespravila; vtedy som bola este dostatocne hlupa na to.
bola som u babky na prazdninach a nutne som sa potrebovala dostat na vlak domov, lenze doprava v tom meste je taka povedzme .. nedobra.. a nic neslo. nuz som si stopla mladeho mileho uja.
raz, keď som zmeškal jediný autobus čo v ten deň išiel zo sásy do zvolena, tak som stopoval, a zastavili mi dve ženské, a bola s nimi celkom sranda, pokecali sme si, a myslím že to začalo tým, že keď som nazrel do auta, tak som povedal niečo ako "Fíííha... viete čo, asi radšej choďťe lebo ja sa bojím... ste v presile..."
isiel som raz zatial iba, rad na to spominam, dobra akcia celkom
s kamosom sme zmeskali pripoj v kralovanoch, tak sme na dazdi stopovali o polnoci v novembri pri hlavnej ceste Po dakych 20 minutach nam zastal typek a dosli sme v poho domov. ale keby som bol sam, asi by som neriesil...a keby som bol dievca, tiez asi nie.
ja som raz išla stopom pretože mi ušiel bus a další mal ist až o tri hodiny a ja som sa nutne potrebovala dostat do iného mesta.tak som si stopla jedno auto..ale viackrat by som to už neurobila dost som sa bála...
ja som isiel stopom iba ked som zmeskal bus alebo mi nezastavil jak teraz pred tyzdnom kkt, 10 min stojim na zastavke a on iba prefrci jak jeb a este za nim aj utekam pisus...tak som isiel pomaly pesi a isiel som pol hodinu preslo aspon 30 aut a jedno ma skoro preslo keby som nebol v kanali je po mne...a potom mi zastavil nejaky dobry ujo z vedlajsej dediny ktoreho nepoznam
išla som asi len 2krát a aj to preto,lebo sme boli s kamoškami fakt v núdze,nebolo to večer a vždy sme boli 4 na jedného chalana a spoliehali sme sa na to,že keby nás chcel znásilniť,nezvládol by všetky 4 alebo by si ani netrúfol a nič sa nám nestalo ale sama by som nešla aj keby mi zaplatili
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
24 komentov
bola som u babky na prazdninach a nutne som sa potrebovala dostat na vlak domov, lenze doprava v tom meste je taka povedzme .. nedobra.. a nic neslo. nuz som si stopla mladeho mileho uja.
s kamosom sme zmeskali pripoj v kralovanoch, tak sme na dazdi stopovali o polnoci v novembri pri hlavnej ceste Po dakych 20 minutach nam zastal typek a dosli sme v poho domov. ale keby som bol sam, asi by som neriesil...a keby som bol dievca, tiez asi nie.