potrebovala by som poradit, co mam urobit s jednym suborom, co je sucastou hry. obsahuje to zlozky s priponami r00 az r51, nieco s .svf a subor iso, ten ked spustim otvori sa mi program nero, ale ma to az 5733 MB tak neviem ci to mam nechat tak alebo co.
Tak otvor si ten prvy subot (r00) vo win rare (alebo popripade iny komprimovaci program ak mas, a ak nie tak si stiahni winrar) a daj to rozbalit so vsetkymi subormy.
Potom ked ti da dokopy vsetky subory a vytvori ti ten cca 5G subor (.iso) tak ho otvor v neakej virtualnej mechanike (nato mas software napr. daemon tools) das tam pripojit jednotku, obraz iso alebo nieco podobne a das uz len nainstalovat
a je to. Ale ked sa jedna o hru a je v ise tak myslim že to bude treba aj cracknut, ale to az potom ked budes mat nainstalovanu tu hru tak sa ozvy
Ak mas XP, tak s ISO SW problem nebude, mozes si dat hocico od Deamon Tools, Alcohol 120%, Magic ISO... atd...
Ak mas vsak Vistu, tak ten Deamon by som neskusal aknemas overenu verziu, inak skoncis pri BSOD (Blue screen of death), takze radsej Alcohol ci Magic ISO
tie r00 az r51, uz pravdepodobne nepotrebujes lebo v nich bolo spakovane to iso iso je format virtualneho disku a virtualny disk treba namountovat do virtualnej mechaniky. Najlepsie daemon tools, najdi si to cez google stiahni namountuj nainstaluj(behom instalacie bude treba myslim raz restartnut PC). a v pravo dole uvidis pri hodinach ikonu daemon tools, klikni na to pravym tlacitkom z kontextoveho menu vyberies virtual CD/DVD rom->device 0->mount image->cez prehliadavac najdes to .iso a namountujes. Instalacka s hrou by sa mala automaticky spustit
súbory s príponou .iso musíš otvoriť cez programy ktoré to umožňujú ( ktoré už @ribo napísal) a dostaneš z toho klasické CD alebo DVD len vo virtuálnej podobe
kedze mas piratsku verziu tak mozno bude treba CD-key a crack, obidve by mali byt na tom namountovanom .iso . Ale nechce sa mi to tu rozpisovat, lebo silno pochybujem ze sa dostanes dalej, nez po stiahnutie programu ktory robi virtualne mechaniky
alebo si radsej najdi niekoho kto tomu trochu viac rozumie, lebo niektori amateri by aj pri trivialnej veci dokazali omylom sformatovat disk alebo zle flashnut bios
teraz som si spomenul na to ked moj bratranec zapol pocitac, prihlasil sa ako uzivatel a hned mu to vyhodilo BSOD, operacny system bol XP ktory pred ani po tom incidente nikdy s BSOD problemi nemal. Niektory ludia su proste prekliaty co sa pocitacov tyka
@freedomko neskac ok? Uz moc krat som videl padnutu vistu zo zlej verzie deamona Win7 mnemam, ale kamarat co ma povedal, ze skusal a ide mu len Magic ISO, mozno zalezi od verzie. Nakoniec som napisal "Linux asi nemas akze to pisat nemusim" takze si kurva otvor oci a nepis, ze by som neporadil
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
30 komentov
Tak otvor si ten prvy subot (r00) vo win rare (alebo popripade iny komprimovaci program ak mas, a ak nie tak si stiahni winrar) a daj to rozbalit so vsetkymi subormy.
Potom ked ti da dokopy vsetky subory a vytvori ti ten cca 5G subor (.iso) tak ho otvor v neakej virtualnej mechanike (nato mas software napr. daemon tools) das tam pripojit jednotku, obraz iso alebo nieco podobne a das uz len nainstalovat
a je to. Ale ked sa jedna o hru a je v ise tak myslim že to bude treba aj cracknut, ale to az potom ked budes mat nainstalovanu tu hru tak sa ozvy
dufam ze ma chapes
Ak mas XP, tak s ISO SW problem nebude, mozes si dat hocico od Deamon Tools, Alcohol 120%, Magic ISO... atd...
Ak mas vsak Vistu, tak ten Deamon by som neskusal aknemas overenu verziu, inak skoncis pri BSOD (Blue screen of death), takze radsej Alcohol ci Magic ISO
Ak mas 7 tak potom by malo ist len Magic ISO.
Linux asi nemas akze to pisat nemusim
@ribo @zamidari uz som stiahla ten daemon, to BSOD je co? este sa zacnem bat
@mescudi psssst
vo XP, VISte a 7 to inak vyzera, tak na tie stare BSOD aj zabudol
@16 u mna to bolo kazdydenhadam ctrl+alt+del mam na starej klavesnicivydrate do biela
podla mna na taketo veci kde nie je nutne odstranenie ochrany a podobne staci Virtual Clone Drive, je to free od vyrobcov CloneCD a CloneDVD
popripade by som poradil UltraIso, s tym sa daju robit divy
alebo teda no existuje daemon lite - free a daemon neviemaky..
a napriklad na hru Arma 2 potrebujes tu shareware verziu aby si mohol spustit YASU...
kks toto su co za inteligentne rady ze na viste ani deamon neskusaj ani na win7 a ked nemas linux tak ti neporadim rofl
takze na win7 mi ide vsetko co na XP ak mi niekto neveri nech sa paci poslem screen cohokolvek spusteneho na win7