Mám menšiu dilemu. Sesternica, ktorá žije vo Švajčiarsku, ma pozvala na prázdniny, teda mňa a brata. Brat ísť nechce, no ja by som aj šla, ale problém je v tom, že so sesternicou nemáme nejaký extra super vzťah, predsa je len o 12 rokov staršia a vo Švajč
ist ist ist... nemate nejaky extra super vztah, lebo spolu nemate moznost byt casto, ale teraz to mozes zmenit. a o tych zazitkoch a zvysku ani nehovorim ci radsej budes kysnut tu?
urcite chod, je to velka zivotna vyzva, mozno uz nebudes mat taku ponuku...nemozes nic stratit, chod dotoho...coby zato dali ini ...(teraz si idem precitat ze co tam pises)
pozri, ja sa riadim takou metodou, ze v buducnosti ti budu majetky naprd, lebo mozes skrachovat, niekto ti to ukradne a tak...ale to, kde si bola a co si zazila, ti uz NIKTO NA SVETE nemoze vziat...a preto chcem v buducnosti cestovat...a velmi. A byt tebou, tak to berem vsetkymi desiatimi. Je to len pozitivna skusenost, vidiet svet a tak...a mozno sa vas vztah so sesterkou zlepsi
lebo je to tak jak si pisala, ona je tam s priateľom Turkom, po nemecky viem akurat jednu vetu, ona je odomna cca 12 rokov starsia, a o mne si vzdy myslela ze som rozmaznana .... nikdy sme nemali dobry vztah ... nemala by som tam co robit ..
@25 práve som si písala s druhou sesternicou, ktorá tam u nej bola a vraví mi, že sa tam strašne nudila.. chcela by som vidieť švajčiarsko, ale za iných okolností a hlavne s dakým, s kým sa zabavím..
...no vies ty mas aspon brata lenze ja nemam a budem tam sama, zatial co ona bude v robote ja mam byt v byte spolu s jej priatelom? ako v pohode ale neviem o com by sme " kecali " ak by sme vobec... a ja by som tiez isla v ramci objavovania a ..neviem..povedala ze by mi mohla zariadit aj brigadu tam u nej v robote ale mne sa moc nechce trepat tam ked som si na 100% ista ze to bude take onicom.. ved staci ze ona je doma na Slovensku a my u nich na navsteve a neviem o com s nou kecat... kde este mesiac v kuse...
no ja neviem, veď choď tam s bratom a napríklad si choďte pozrieť okolie, môžeš poprosiť aj ju.. neviem ako to je u vás a u nich, ale veď za pokus to stojí.. môžeš vyskúšať a hocikedy prísť domov.... a potom mi môžeš dať vedieť či sa aj mne oplatí ísť
chod! ja som teraz v GB a tiez sme to bohvieake nemali s bratrancom ked sme boli mensi, ale teraz je to fajn! naplanuj si nieco co chces vidiet a chod!
ja teraz idem do čiech na týždeň za rodinou a konkrétne budem u sesternici ktorú som videla asi 3x v živote a tiež nemáme dobrý vzťah, pretože sme si ho nestihli vybudovať
za pokus nič nedáš, naskytla sa ti fajn možnosť ako spoznať nových ľudí, nové miesta, zdokonaliť si jazyk a upevniť vzťah so sesternicou, určite choď v najhoršom prípade sa po 2-3 dňoch vrátiš domov
podobny problem som riesila aj ja. moja sestra zije vo francuzsku aj s manzelom. ona je odomna o 14 rokov starsia a nemame nejaky super vztah hoci sa stretavame dost casto. problem tiez nebol v jazyku ale celkovo. nakoniec som isla a isla by som znova ak sa bojis,tak nechod na prilis dlho.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
38 komentov
este lepsie
tak sa pripájam k @majqqqo
aj ked je to sesternica a nie sestra
Druhu sancu uz nemusis mat, ja by som nevahala a sla
@22 áno? a prečo si sa tak rozhodla?
veď o to ide, nepojdem tam preto, aby som videla svet , keď tam budem tvrdnúť .. ale štve ma to
Ja by som šla a neváhala by som ani sekundu
za pokus nič nedáš, naskytla sa ti fajn možnosť ako spoznať nových ľudí, nové miesta, zdokonaliť si jazyk a upevniť vzťah so sesternicou, určite choď v najhoršom prípade sa po 2-3 dňoch vrátiš domov