dala som ano.ale! ked sklamal veeelmi velmi a ty mu to nves odpustit tak sama vies ze by si asi nesla..ale ekdze nad tym uvazujes..aso ho aj tak mas rada..takze chod.. rpecisti mu dutiny..a mozno to bude dobre.a. ked nie..apson mu poveis co si myslis
si zváž sama že v čom klamal..ale keď klamal v závažných veciach tak ho pošli akurát tak do prdele..nemárni čas s takým debilom, veď na svete je ich mnoh
Kazdy si zasluzi druhu sancu tak mu ju daj, ale zase zalezi do akej miery sklamal, asi nie moc, ked nad tym uvazujes, takze ist na stretko je jedna vec a nema nic spolocne s tym, ze 2 krat do tej istej rieky nevstupis. Tymto sa neriadim a zatial mam dobre skusenosti, tak daj sancu a uvidis. Stretko nic neznamena nie?Nejdes do vztahu este, takze nemas co riesit!
cakas ze ti tu ludia poradia? Napises tu jednu vetu ci ist na stretko s niekym, kto ta sklamal. Ale nepises, co je to za cloveka, ci ho mas rada, ci to olutoval, ci je to kamarat, dobry kamarat, priatel, ci ti na nom zalezi, preco ta sklamal a kopec dalsich veci... A cakas napriek tomu nasu objektivnu radu? Alebo si uz rozhodnuta, len cakas ci ti tvoje rozhodnutie nahodne potvrdia, ci nie?
ide o velmi zvlastneho chalana,ktoreho sa neda len tak pochopit.Dost som na tom makala,presnejsie rok.Ale zvladla som to,zacalo sa riesit,ci budeme spolu,alebo nie,nevedel sa rozhodnut,co ma robit,nevedel co chcel,pritom je odo mna starsi( a ze holky nevedia co chcu cakala som,co na to povie,no nic,zacala som ho ignorovat...Tento rok,mozem oznacit ako jeden z najhorsich,lebo nikdy som tak neplakala,bolo u mna bezne,ze som nejedla,nespala som...a na to vsetko mi stacil jeden jeho pohyb,jedna veta...bolo to fakt tazke...V jeden den mi prisla posta,ze nam to klapat nebude,bola sice zla nalada a sem tam smutok,no zila som najlepsie,ako sa dalo.Medzi tym,medzi nami bola neskutocna ignoracia.Predvcerom mi napisal,ako sa mam,preco som neprisla na jeho koncert,kde spieval,chcel sa so mnou porozpravat,a neskor napisal,ze sa chce stretnut,porozpravat...ja sama neviem co mam robit,hoc,vela ludi hovori,aby som nesla...kvoli tomu,ake "peklo" mi pocas toho roka robil.Neviem sa sama rozhodnut..je to pre mna tazke,mozno pre vas tazko pochopitelne,ale ked niekoho fakt lubite,tak je tazke sa rozhodnut...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
21 komentov
bez toho ti múdro poradiť je nemožné (dokonca ani takto to nebude úplne super, ale lepšie), chápeš. kľudne TS