Keby ste sa mali rozhodnut, odstahovat sa s rodinou do anglicka a dokoncit posledny rok strednej tam tak aby ta aj prijali niekam na vysku, isli by ste? je to vobec zvladnutelne? alebo je lepsie ostat posledny rok tu, a potom ist do zahranicia na vysku?
do Anglicka by som nikdy nesiel aj keby to bola posledna moznost, tam len zdieraju ludi, a zo Slovenska sa tam hrnu romovia, ludia treba ist do USA alebo Kanady lepsia robota, lepsi plat, lepsi ludia, a nie trapne europske Anglicko
ja by som nešla, ale ty choď, ak vieš dobre po anglicky a nerobí ti moc problémy myslím, že to máš super skúsenosť a určite budeš mať veľa nových zážitkov
Ako samostatná jednotka by som sa vybrala kdekoľvek a kedykoľvek a snáď aj tisíc krát.
Je to dobré rozhodnutie, prinesie ti veľa nových vecí do života. Anglicko je dobré. Nie vynikajúce ale dobré určite..
Avšak, či by som do toho chcela ťahať rodinu? No asi nie, netrápila by som ich s tym zbytočne, sú to fakt veľké pecky kde tu občas. Jediného človeka, ktorého by som ochotne trápila by bol frajírko.
Škola je zvládnuteľná.
Či veríš či nie ,poznám ľudí čo chodia na Londýnsku univerzitu a nevedia poriadne jazyk. Fakt taká slabšia B2ka
tak záleží od toho čo ťa tam ťahá..
no ja by som nešla osobne, lebo tu mám muža môjho a tak proste úplne iná situácia....
ale pokiaľ tu nemáš žiadne záväzky a rodina ide s tebou neváhala by som ani sekundu a hneď by som šla na tvojom mieste..
@1 ignoruj to je vymytý mozog, už som mala tú česť.
@laurikaaa rodina sa tam chce stahovat, ale davaju mi moznost ostat tu sam a dokoncit skolu.. prisiel by som tam do posledneho rocnika.. a nemyslim si ze by som vedel odmaturovat tak aby ma potom niekde aj prijali na vysku..zvladnut to, zvyknut si a odmaturovat za jeden rok je dost tazke
@trtken to samozrejme zavisi od toho kde v USA a v akom obore. V IT zarobis v USA podstatne viac nez kdekolvek na svete, o to viac ak muklujes niekde v Silicon Valley, SF atd..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
14 komentov
A ja nevidim tak biedne Anglicko zas
je to skor o tebe, ja by som radsej prestupil uz teraz, mas rok na aklimatizaciu. jednak voci ludom, miestu, typu vyucby etc.
Je to dobré rozhodnutie, prinesie ti veľa nových vecí do života. Anglicko je dobré. Nie vynikajúce ale dobré určite..
Avšak, či by som do toho chcela ťahať rodinu? No asi nie, netrápila by som ich s tym zbytočne, sú to fakt veľké pecky kde tu občas. Jediného človeka, ktorého by som ochotne trápila by bol frajírko.
Škola je zvládnuteľná.
Či veríš či nie ,poznám ľudí čo chodia na Londýnsku univerzitu a nevedia poriadne jazyk. Fakt taká slabšia B2ka
no ja by som nešla osobne, lebo tu mám muža môjho a tak proste úplne iná situácia....
ale pokiaľ tu nemáš žiadne záväzky a rodina ide s tebou neváhala by som ani sekundu a hneď by som šla na tvojom mieste..
@1 ignoruj to je vymytý mozog, už som mala tú česť.