Myslím si,že perspektívnejšia škola je ten matematický gympel.Už len preto,že matika je podstatnou súčasťou tecnických vied no a tie sú dnes v popredí.
To je ďalší problém. Boli časy, keď som (úplne vážne) chcela byť vedkyňou ale aká je asi možnosť, že sa mi to podarí..? Alebo nejaká matematička, práca v labáku, možno..
Ale ten bilingválny. Náhodou tu nie je niekto na bilingválnom GJH..? [:
No len aby si sa potom nečudovala matike,ktorá je na strednej Ale ako už chceš, je to tvoje rozhodnutie...A v podstate dosť dôležité, lebo ak ťa neskôr tá škola prestane baviť, nebude to bohviečo...Tak držím palce,aby si si dobre vybrala
Pozri viem ,že platy v 4.sektore /veda a výskum/ nie sú najlepššie.Čo si budeme hovoriť,že? Ale ten matematický gympel by som v tvojom prípade uprednostnil aj z toho dôvodu,že matika učí človeka myslieť úplne iným spôsobom.Ja chodím na všeobecný gympel,z matiky som mal každý rok 2 a venoval som sa jej ako iným predmetom.Baví ma a chcem sa venovať biológii a chémii a neverila by si na koľkých prírodovedných výškach je matika a ešte v akej miere zastúpená početnými hodinami.
matiku v zivote vyuzijes viac. ja som tiez na bilingvalnom ale z toho dovodu ze z matikou nikdy nechcem a nebudem mat nic spolocne tak nech mam aspon nieco
ozaj matika na zakladke a na strednej je velky rozdiel takze reci ze v matike si vyborna su blbosti na zakladke som mal 3ky a teraz uz druhy rok na strednej mam 5ky asi tak
Ak si naozaj presvedčená, že máš na matematiku nadenie, vybrala by som ten matematický.
Jazyk na dobrej úrovni ovláda veľa ľudí a ak by si sa aj v nejakom chcela ešte zdokonaliť, nie je problém ísť do jazykovky, prípadne na pár mesiacov do zahraničia.
Ale matematika ide málokomu a málokto ju ovláda a ak pôjdeš neskôr aj na vysokú, kde je potrebná, myslím, že neskôr nebudeš mať problém s uplatnením.
ja napr neviem uzasne ani matiku ..mam z nej 1tky-2ky ale nemam pocit ze ju viem nejak uzasne, nemam az taku logiku a ani jazyky..tiez mam z AJ 1tky ale kto by v nasej triede a v nasej skupine nemal ? preto chodim na gympel do vseobecnej triedy konkretne GIH
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
28 komentov
Ja chodím tiež na španielsky...a som veľmi spokojná, lepšiu školu som si vybrať ani nemohla.
Rozhodni sa podľa toho,čo máš viac rada...A aj podľa toho, čo chceš v budúcnosti robiť.
Pokiaľ nemáš záujem ďalej študovať niečo spojené s matematikou, tak jazyk sa ti zíde oveľa viac.
Ale ten bilingválny. Náhodou tu nie je niekto na bilingválnom GJH..? [:
Jazyk na dobrej úrovni ovláda veľa ľudí a ak by si sa aj v nejakom chcela ešte zdokonaliť, nie je problém ísť do jazykovky, prípadne na pár mesiacov do zahraničia.
Ale matematika ide málokomu a málokto ju ovláda a ak pôjdeš neskôr aj na vysokú, kde je potrebná, myslím, že neskôr nebudeš mať problém s uplatnením.
ja mám radšej matiku ako jazyky, tak by som šiel na matický
ale toto je na tebe, sa nemozes pytat nas, co ta nepozname
A myslím že mi matika fakt ide, veď na súťažiach už asi taká ľahká nebude, nie..? [: