Jedneho dna vypadol Instagram a nefungoval a typek sediac v restauracii zhrozene kukal na jedlo a pytal sa sam seba:
- Co mam teraz s tym jedlom robit? Mam ho zjest alebo cakat ci nepojde Instagram?
@tomas aj ja mám fajn vtip : Dojebala sa raz týpkovi sociálna sieť a nič mu tam nefungovalo zhrozene nato pozeral a pýtal sa sám seba mám to opraviť alebo sa zajebávať na forach ?
lebo je to proste estetické, takisto ako by si odfotili psa, kamošov, to je jedno.. z úplne rovnakého dôvodu to tam dávajú.. chcú sa pochváliť a to je, myslím, prirodzené
Instagram je fajn zábavka. To čo sa hovorí že aj hovno tam vyzerá dobre je čistá pravda a preto sa mi to páči. je to praktické a rýchle a mám tam svoju malú galériu mojich zaujímavých, netradičných fotiek.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
34 komentov
Jedneho dna vypadol Instagram a nefungoval a typek sediac v restauracii zhrozene kukal na jedlo a pytal sa sam seba:
- Co mam teraz s tym jedlom robit? Mam ho zjest alebo cakat ci nepojde Instagram?
na čo tam predsa dávajú všetky ostatné fotky (ak nepočítame vtipné obrázky, tam je úmysel jasný)?
nič osobné !
Boze, co to riesis??
asi ich to bavi nie?? no boooze, ty si si snad nikdy na Instargme (ci co to je za volovinu) nefotila jedlo??? no to si riadne pozadu, ty nadhera..
@blueffect no nie každý potrebuje vedieť, čo mal kto na večeru
@obliviate veď jasné, niekedy áno, ale aj tak mi to príde divné, čo je to teraz za "módu"
a kym to nerobia zakazdym co chytia chlieb a natru si ho maslom