chodím s priatelom skoro 7 mesiacov a skutocne ho uprimne milujem, vztah s nim ukludnuje moj kedysi rozlietany sposob zivota. ibaZE nedokazem zabudnut na chalana ,ktoreho som stretla pred rokom, mal vsetky vlastnosti ktore som hladala u idealneho chalana,
nemilujes oboch! nemyl si pojmy s dojmami,pacia sa ti,kazdy z nich ma nieco co ta laka a pritahuje. Je na tebe ako si ochotna dalej pokracovat. Ak si stastna vo svojom terajsom vztahu na toho ,,idealneho,, kamarata zabudni,pretoze s nim budes mat stael pochybnosti. urcite po nom pojdu dievcata ako muchy na lep a verim tomu,ze by si pochybovala o jeho vernosti,po tom co ta uz oklamal.neviem coh osa to klamstvo tykalo,ale ak nieco vaznejsieho,tak neries. Bud rada,ze ams pri sebe super chalana a s tmy druhym uz len kamaratka....
znova sa spýtaj samej seba: Skutočne miluješ chalana, ktorý ťa oklamal? Toho chalana, pri ktorom si si nemohla byť istá jeho činmi? Alebo miluješ chalana, ktorý ťa podporí, podrží a s ktorým si šťastná na tomto mieste a v tejto chvíli?
lenze niektori z vas si to co som napisala uplne zle vykladaju, ja predsa nehovorm, ze svojho terajsieho priatela chcem opustit alebo dac podob. ved ja si bez neho neviem ani zivot predstavitz, proste len niekedy myslienkami utekam k tomu chalanovi z mojej minulosti, myslim si ze navzdy zostanu nanho vo mne nejake spomienky, aj ta bolest co mi sposobil, stale citim ze by som mu dala vsetko, i lasku ak by ju chcel, ale i tak fyzicky by som bola stale len s tym svojim
Myslim si, ze celkom nezabudnes nikdy. Ja tiez este obcas myslievam na moju prvu velku lasku a to je uz vyse 3 rokov (a mam tiez priatela Ked si niekedy niekoho milovala, tak ti zostane v spomienkach navzdy.
Pokial si si ista, ze tvoj priatel je ten, ktoreho milujes a chces len jeho, tak nevidim natom nic zle, ked si obcas spomenies na svojho byvaleho.
@13 to je na tom,ze nas potom zbytocne mätiete. Neviete sa rozhodnut a my sme z vas zúfalí. Nemusis mat vo vsetko jasno,ale chce to dospiet aby si pochopila aspon zmysel svojho zivota. Aby si potom mohla najst niekoho kto ma podobny postoj a zdielali ho spolu.
@15 mno mne sa zda byt primerane,bolesti a zmätku, ktore vasa nerozhodnosť sposobuje.
Keby holyknight pouzil slovo nepaci sa mi,resp. nemam rad ,tak to neznie tak vyrazne.
Nenavidim= neznasam, teda aspon u mna. Takze slovo pouzil v poriadku.
Nechcem obhajovat chlapov a ani zatracovat vsetky zeny, a ano suhlasim mätieme vas aj my, nie vsetci mame to stastie,ze vieme co v zivote chceme,mame nejake ciele a pozname sa.
Prave preto treba nechat cloveku cas,aby dospel,pochopil svoju ulohu v tomto zivote a az potom sa viazat v nejakom vztahu.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
18 komentov
Odpovedz a potom zistíš, čo máš robiť
Je to tazke,ale tak aky by to bol zivot bez nich...najdu sa aj vyjnimky,ktore dospeli a taketo blbosti neriesia.
Pokial si si ista, ze tvoj priatel je ten, ktoreho milujes a chces len jeho, tak nevidim natom nic zle, ked si obcas spomenies na svojho byvaleho.
Keby holyknight pouzil slovo nepaci sa mi,resp. nemam rad ,tak to neznie tak vyrazne.
Nenavidim= neznasam, teda aspon u mna. Takze slovo pouzil v poriadku.
Nechcem obhajovat chlapov a ani zatracovat vsetky zeny, a ano suhlasim mätieme vas aj my, nie vsetci mame to stastie,ze vieme co v zivote chceme,mame nejake ciele a pozname sa.
Prave preto treba nechat cloveku cas,aby dospel,pochopil svoju ulohu v tomto zivote a az potom sa viazat v nejakom vztahu.