Som po škole, prakticky bez skúseností. Čo je na úvod lepšie? Uprednostniť prácu v menšej firmičke s 80 zamestnancami alebo to skúsiť v korporácii typu IBM, T-systems atď...?
Výhody nevýhody....? Ďakujem
ja som za korporaciu pre mna je cast motivacie pracovat aj pre silnu znacku. korporacia je fajn na zbieranie skusenosti, ale velmi dolezite je, ake miesto chytis, ja to mam napriklad super, ludia na inom oddeleni viem, ze makaju ako fretky. takze tak.
ono skor zavisi od toho aka to je konkretne firma. ked to je daco typu Unicorn a podobne shity tak to nic moc. ale ono na tom ani nezalezi v akej firme robis, skor co si robila, do akej miery si kvalitativne dobra, ci robis manual alebo automatizovane testovanie, s akymi toolmi si robila, na akych platformach a podobne. jasne je aj ci mas anglictinu aktivne prip. nemcinu. skus konkretizovat kludne aj do spravy
ja robím v malej firme, ktorá robí pre väčšie firmy no v korporácii máš lepšie benefity, vyšší plat, silnú značku, veľa ľudí a často to tam býva tak, že si odpracuješ, čo máš a ideš domov (pokiaľ to nie je niečo dôležité)... v malej firme máš osobnejší prístup, poznáš sa so šéfom, ale robíš od rána do večera, nemáš také benefity, väčšinou ani žiadne firemné akcie a nedokáže ťa tak dobre zaplatiť, ale naučiť sa tam dokážeš tak isto dobre, ako vo veľkej firme, možno aj lepšie, lebo častokrát to nemá kto urobiť a práca ostane na teba a musíš si poradiť
1. @1
čiže ten rozdiel tam v praxi asi až taký veľký nebude
ale keby sme hovorili naozaj o rozdiele malá firma (do 20-30 ľudí) alebo korporácia, tak:
2. podľa toho čo ti viac vyhovuje, resp. čo si myslíš že ti bude viac vyhovovať:
osobné a asi vcelku priateľské komorné prostredie, kde budeš vcelku podstatným článkom pre fungovanie celej firmy, takže sa budeš cítiť užitočný a zmysluplný, ale na druhú stranu keď nebudeš stíhať/zvládať/ochorieš tak budeš cítiť tlak že sakra spôsobujem tým komplikácie všetkým ostatným ktorí sú vlastne už aj moji kamaráti, takže o to viac mi to vadí?
alebo
prostredie kde sa v podstate môžeš od rána do večera flákať, ak to vieš robiť aspoň trošku inteligentne, a nikto si to ani poriadne nevšimne, lebo Department of HR redundancy department zaistil že je vždy dosť ľudí že "niekto task časom aj tak spraví, aj keby hneď len omylom", čo ale znamená že ťa budú mať viacmenej v paži ak budeš poslušným nezavadzajúcim kolieskom v stroji, a tým pádom bude ťažké mať pocit že to čo tam robíš je nejak dôležité alebo relevantné a tým pádom bude ťažké mať pocit že si užitočný?
niektorým viac vyhovuje jedno, niektorým to druhé, a niektorým je to jedno lebo si svoje fungovanie a spokojnosť a užitočnosť nejak zariadia hocikde kam prídu.
@donatela201 cez víkend som bol v kanceláriach HP v Prahe a popravde by som radšej robil v tom veľkom korporáte (až na ten openspace a hnusné korporátne motivačné nápisy a podobne) celkom luxus tam mali...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
12 komentov
ja som za korporaciu pre mna je cast motivacie pracovat aj pre silnu znacku. korporacia je fajn na zbieranie skusenosti, ale velmi dolezite je, ake miesto chytis, ja to mam napriklad super, ludia na inom oddeleni viem, ze makaju ako fretky. takze tak.
čiže ten rozdiel tam v praxi asi až taký veľký nebude
ale keby sme hovorili naozaj o rozdiele malá firma (do 20-30 ľudí) alebo korporácia, tak:
2. podľa toho čo ti viac vyhovuje, resp. čo si myslíš že ti bude viac vyhovovať:
osobné a asi vcelku priateľské komorné prostredie, kde budeš vcelku podstatným článkom pre fungovanie celej firmy, takže sa budeš cítiť užitočný a zmysluplný, ale na druhú stranu keď nebudeš stíhať/zvládať/ochorieš tak budeš cítiť tlak že sakra spôsobujem tým komplikácie všetkým ostatným ktorí sú vlastne už aj moji kamaráti, takže o to viac mi to vadí?
alebo
prostredie kde sa v podstate môžeš od rána do večera flákať, ak to vieš robiť aspoň trošku inteligentne, a nikto si to ani poriadne nevšimne, lebo Department of HR redundancy department zaistil že je vždy dosť ľudí že "niekto task časom aj tak spraví, aj keby hneď len omylom", čo ale znamená že ťa budú mať viacmenej v paži ak budeš poslušným nezavadzajúcim kolieskom v stroji, a tým pádom bude ťažké mať pocit že to čo tam robíš je nejak dôležité alebo relevantné a tým pádom bude ťažké mať pocit že si užitočný?
niektorým viac vyhovuje jedno, niektorým to druhé, a niektorým je to jedno lebo si svoje fungovanie a spokojnosť a užitočnosť nejak zariadia hocikde kam prídu.
jo a potom @7