čauko mohol by mi niekto poradiť preinštaloval som si windows natiahl som si do pc znovu itunes aj všetky skladby a chcel som si dať do iPhonu niake ďalšie skladby (asi 15 skladieb) mám tam voľného ešte 4,5 gb miesta a mi to píše že to nieje možneé skopír
j lebo iTunes to berie ako novú hudbu ... jemu nezáleží že názov interpreta a sklady je rovnaký... vymaž si hudbu z telefónu (ak ju máš v itunes, inak o ňu prídeš) a daj synchronizovať znovu... a pôjde to
Presne kvoli tymto kokotizovackam s iTunesom mam iTunes Match (cca 21e rocne) a mam syncnutu hudbu z cloudu cez vsetky zariadenia. Navyse si takto zlegalizujem nelegalnu hudbu (stiahnem, jebnem do cloudu, vymazem z compu a mam pristup k legalnej hudbe z Apple serverov), takze tych par eur rocne mi za to stoji.
@sekki itunes má jeden veľký nedostatok, po reinštale systému má problémy s prevzatím knižnice z tvojho iphonu, ja osobne som to riešil cez iExplorer, kde som si skopčil playlist a nahodil ho do iTunes a následne mi to išlo všetko zosynchronizovať
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
19 komentov
you ja mam windows phone a iphone je picovina
xD
2. ozaj sa ti to zmestí do 4,5BG ?