@peterkoo - keď myslíš Pamätám sa že v nejakom storočnom čísle YOPu bol recenzovaný nejaký SHARP mobil strednej triedy ktorý mal dotykový displej - mohol to byť rok asi 2002-2004 neviem už presne - takže neviem o čo ide mne a tebe teraz
to je zvláštne, no nemôžem si odpustiť, a napíšem to... prepáč, bubi, ale znova budem offtopicovať
je zaujímavé, že v podobnej diskusii od tomáša, sa všetci začali ospravedlňovať mu, že offtopicujú, zatiaľ čo tu... z toho sa človek tiež niečo dozvie, priamy dôkaz...
no nič, takže ja ti neporadím, ale sorry, že som topikovala občas sa stane
Videli ste novacika zo serie Xperia. X3 dostal meno X10. Tento telefon Sony Ericssonu sa vydaril velmi dobre. myslim na nove funkcie, hoci mne sa aj design paci...
xperia x10 je super telefon, len v slovenskom Orange k nemu nedavaju radio headset, co je zlé z toho dovodu, ze telefon nema vbudované rádio.... ked si ho kupis inde, aleb od sony ericssonu, tak v prislusenstve je ten headset
satur007 - to mas odkial, ze sa dnes objaví ten prvy? ja som sa iba teraz zapojila, cize som este ziadny nevidela...urcite tam bude kód 1? dokedy trva tato hra? kody tam davaju aj vnoci?
Aj ja som nazbieral obidva kody, takze nemysli si, ze si stym sam Budem zvedavy, ze kedy sa objavy treti kod, ale dufam, ze co najskor, lebo nechcem cele dni travit pred monitorom
nunutella- informacie mam od facebook, a hra trva od 19.aprila do 9.mája, takze este nie je neskoro, lebo dneska je tam vidno druhy kod, a ze vraj sa este objavi pocas tento tyzden aj prvy
Ja som este nemal mobil s OS Android, s WM som sa len trapil. Pouzivas uz davnejsie Android? Vsetko je dobre prehladne? Rad by som uz vlastnil takyto telefon...
Ked otocis telefon vodorovne, tak sa ti zobrazi vacsia klavesnica. Aj to je male pre teba?? Inac podla mna nie su take aplikacie, ktore by zobrazovali inak klavesnicu. To je cast softwera. Mozno, ze s updateom bude mat aj inu...
stále zabudnem aky je link tej sútaze, a ked sa sem prídem pozriet, tak stále vydim, ze sem pisalo milion ludí, a hrozne tazko sa mi hladá... tak teraz pre seba, a pre vsetkych, ktorí maju podobny problém
Vcera som cital, ze co vlastne prinesie novy firmware. Novinkou bude nakrucanie videa v HD rozliseni, rychlejsia timescape a mediascape funkcia a DLNA. To som skoro vynechal, ze prichadza v poslednom kvartali tohto roku.
ahojj! ten update na 2.1 pride asi v septembri ci koncom leta. cize na to este musis cakat ked to chces. zatial ten android 1.6 je dost dobry... okrem HD videa ze nenahrava.. ale no, nevadi. okrem HD videa vie veeelmi vela
no to nie je o tom, že koľko bodov dosiahneš! hlavné je to, aby ste sa registrovali! ja som už registroval aj mojich rodičov ! Dúfam, že budem mať šťastie
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
69 komentov
a pawlo
ste ma nasrali! ja som angela, jasne? nie som nič také, besniem z tejto urážky
@13 SE mal telefon s dotykovym displejom uz v roku 2002 - P800
je zaujímavé, že v podobnej diskusii od tomáša, sa všetci začali ospravedlňovať mu, že offtopicujú, zatiaľ čo tu... z toho sa človek tiež niečo dozvie, priamy dôkaz...
no nič, takže ja ti neporadím, ale sorry, že som topikovala občas sa stane
Muj stary telefon uz je na E-bay a kdyz to prodam, koupím X10!
videli ste uz tuto stranku? mozete tu testovat Timescape a vyhrat fón! XD
Zájímávý telefon, jenom mě chybí 100 procentní multi touch...
Ale cakám este niekolko mesiacov, potrebujem ziskat vela informácii, skusenosti pod.
Co ked je to zlá séria, a 500 euro do kosa?
Pomalicky..Ale ked vyhrám..to je zasa iná vec!
Stačí se podivát na klubbu parkrat deně, a mužeš být jistý, že dosahneš kody.
Akce končí v 9. května.
Ked nevyhrávam, tak urcite kupujem x10..raz...
» xperiaxten.com/index.php?pmLan...
to isto ze znacku nemenim, som ulne spokojny s xperia
Hra sa o 20 Xperia X10!
Takže milý SE! Prosím vás dejte tam normální rap a rock muziku taky. A rock není Bon Jovi!!!