Ahojte, prepáčte, že sa pripájam k tomu vysokoškolskému spamu, čo tu je, ale tiež mám otázku. Rada by som vedela, ktoré izby na družbe sú s balkónmi, či sú medzi tými izbami nejaké veľké rozdiely, resp. ktoré aké sú na akom poschodí a podobne - mám k disp
z henteho nezistis ktora izba je balkonova a ktora nie je...vsetky izby su uplne rovnake, samozrejme tie 2ky su mensie a niesu s balkonom a zavisi od toho aky chces mat vyhlad...ked na bratislavu ako taku, tym myslim ze budes vidiet most, ufo, inchebu atd. tak vol vyssie poschodie a cisla izby s vyssim cislovanim, napr 18,19,20 atd, tie mensie cisla smeruju na karlovku a na ihrisko, ale je tam super zapad slnka fakt krasa balkony sa zacinaju az od druheho poschodia...ja som bola tiez na 2. poschodi a mi to vyhovovalo, aj preto ak nahodou nesli vytahy tak som sa s kufrom nemusela niest az na 10ku
ja by som si vzdy vybrala tie smerom na karlovku, aj som v takej byvala, tie zapady su neuveritelne ale bohuzial su to presne tie izby v ktorych sa zaziva uvaris ked je leto.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
3 komenty
takze zvazuj aj toto.