Čaute! Mám takú širšiu knižnicu, z ktorej si chcem spraviť zelenú stenu a hľadám inšpiráciu. Rozmýšľala som nad bonsajmi alebo sukulentami, potom ťahavými rastlinami, ktoré by som popripevňovala alebo by pekne viseli.. neviem sa rozhodnúť ak máte doma
niečo podobné hoďte mi fotku pls a určite ocenim každý návrh na pekný kvietok, ktorý nebude jedovatý pre mačku. A tiež by som chcela, aby tá 'záhradka' mala hlavu a pätu a nejak spolu ladila, nechcem mať random rastliny pohádzané na poličkách.
Byt mám zariadený minimalisticky a v podobnom duchu by som chcela riešiť aj túto stenu, prípadne ju ešte podopĺňať nejakými soškami a taak.
Ja si ficim na orchideách a kalanchoe. Mačka je v pohode. A musím povedat, že som sa veľmi bála, nakoľko má diagnostikovanú alergiu na roztoče a prach, čiže je veeeeeelice citlivá.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
3 komenty
Byt mám zariadený minimalisticky a v podobnom duchu by som chcela riešiť aj túto stenu, prípadne ju ešte podopĺňať nejakými soškami a taak.