Izrael má aspoň štýl - keď v nejakej palestínskej rodine bol samovražedný útočník ktorý sa odpálil a zabil izraelcov, táto rodina usporiadala oslavu.
Izraelčana tam napochodovali s buldozérmi a dom tej rodiny zbúrali...
hmm, nebezpecna tema
Izrael tam bol ustanoveny spolocenstvom narodov, nebolo to nic svojvolne, to len araby sa do neho zacaly srat
nehovorim ze Zidia sa chovaju zrovna najkrajsie ale je to chovanie je celkom logicke..
a na celom tom konflikte akorat sa tak bohatne v urcitych kruhoch, kazda vojna je biznis..
jednoznacne som ale na strane Izraela
Spory medzi Židmi a Filištíncami siahajú do biblických čias. Kedže nie som znalec biblických dejín, nemôžem jednoznačne povedať, že ten alebo henten. Izrael má technologické výhody, ktoré Palestínci saturujú osobným sebaobetovaním, ktoré vyspelejšie národy nedokážu pochopiť.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
15 komentov
Izraelčana tam napochodovali s buldozérmi a dom tej rodiny zbúrali...
Izrael tam bol ustanoveny spolocenstvom narodov, nebolo to nic svojvolne, to len araby sa do neho zacaly srat
nehovorim ze Zidia sa chovaju zrovna najkrajsie ale je to chovanie je celkom logicke..
a na celom tom konflikte akorat sa tak bohatne v urcitych kruhoch, kazda vojna je biznis..
jednoznacne som ale na strane Izraela