Ahojte, urcite poznate tento salon. Ja by som sa Vas chcela spytat, ci mi viete povedat ako to u nich chodi. Ci sa objedvana vopred, ci treba tam ist na nejake konzultacie a co maju nejaky cennik. Pytam sa preto lebo s kamaratom chceme ist sa dat k nim te
@zajko30 ja som sa ani nevyjadroval k teme len mi nedalo neregovat na tvoje trapne prejavy ...a asi preto nema vela reakci lebo ludia to nepoznaju a niktori ludia ked nieco nevedia tak otom nepisu...ale to ty nepochopis, ty reagujes vzdy a myslis si ze si neviem ako zaujimavy tym...v skutocnosti si len ubohy a smiesny v tom horsom slova zmysla..asi tak
@kalbun si tu dvakrát prihlasený na birdzi a javíš sa ako keby si zožral všetku múdrosť vesmíru, keď je nejaka téme na piču tak je na piču a ty to nevyhováraj nejakými "že o tom nepíšu" ľudia su zvedaví a keby ich to zaujímalo tak by niečo napísali!!!
a napísali , veľke hovno napísali, lebo je to na kokot téma, čo nikoho nezaujíma.....
ty pre istotu radšej nepíšeš žiadne ankety, lebo sa bojíš ako by to dopadlo a hlavne sa bojíš tých vrelých odpovedí a pičovania čo by sa ti na hlavu zhrnulo, si zásady, kto nič nerobí , nič nepokazí...
a vieš čo schovávaš sa tu určite za nejakého kokotka, čo ho vypískali a sprosto rýpeš, lebo ťa to baví, ale na mňa si zle natrafil, choď sa vysrať a pozri sa do hajzla ako vypadáš...........
@zajko30 och toto muselo byt tazke s tvojim malim mozockom a naucenimi frzami pisat taketo litanie...moyno by si mal skusit pisat do capopisu, napr vcielka alebo fifik alebo nieco nate styl...to je ai tak tvoja uroven a zozal by si urcite neskutocny uspech...a to ze som zozral vsetku mudrost sveta sa ti moze javit pri tvojom iq hupacieho konika..a ja sa nevyhovaram len som triezvo pomenoval pricinu preco nikto neodpisuje a to ye si to yas nepochopil ma ani neprekvapuje..tebe sa veci asi musia kreslit aby si ich uplne vstrebal ze ? ja npisem ankety lebo ako som pisal ked clovek nema ocom nech radsej nepise, potom to dapada ako ty...a konfrontaci sa nebojim a ver ze urcite nejake zalozim ked budem mat viac casu a dobry napad...a ja sa zanic nemusim schovavat narozdiel odteba a s prepacenim ale tvoj komplex s hovnami ma absolutne netrapi... si macher ked mas tusenia
@zajko30 neviem ci si si vsimol, ale toto bola otazka na ludi co su na birdz. Nieco som sa ich pytala ak ak nepoznaju odpoved, tak asi neodpisuju. Nezlozim sa z toho, ze mi nikto na to neodpovedal. Teda okrem teba a @kalbun . Akurat, ze ty si sa tu asi potreboval asi odreagovat. Miesto toho aby si pisal k veci tak si tu liecis asi nejaky komplex alebo co. Povodne som ta mala za inteligentnejsieho cloveka. Hlavne z jednej davnejsiej diskusie....
@zajko30 takze sa schovavam za diabla ? obcas si precitaj co si napisal ! je to asi troska odost viac odveci ako si myslis ...a to ze tu nemam fotku je le preto ze ziadnu vhodnu nemam, ved sam si postrehol ze tu niesom nejako moc casto,,,ved dva krat ako si pisal
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
13 komentov
filip
sa mi zdá že nikto nekopol do tvojej temi okrem mňa a toho debila @kalbun -a nikto, veľmi zaujímevé?!
asi veľa píšeš, čo sa nikomu nechce čítať!, alebo, že by to bolo o ničom?
filip
a napísali , veľke hovno napísali, lebo je to na kokot téma, čo nikoho nezaujíma.....
ty pre istotu radšej nepíšeš žiadne ankety, lebo sa bojíš ako by to dopadlo a hlavne sa bojíš tých vrelých odpovedí a pičovania čo by sa ti na hlavu zhrnulo, si zásady, kto nič nerobí , nič nepokazí...
a vieš čo schovávaš sa tu určite za nejakého kokotka, čo ho vypískali a sprosto rýpeš, lebo ťa to baví, ale na mňa si zle natrafil, choď sa vysrať a pozri sa do hajzla ako vypadáš...........
a mám tušenie asi kto si!!!! grc
filip
@za8icka ja som to nezačal....filip
ty moje kuriatko začal to ten chruňo kalbun.ok
filip