Ahojte. Toto je skôr téma pre baby. Ale aj chalani môžu prispieť svojím názorom.
Mám spolužiaka ,ktorý mi tvrdí v jeden deň že som pekná a má ma rád, ale na ďalší deň mi vulgárne nadáva. Myslíte si že je to normálne? Čo vlastne chce? Nemá ma rad alebo má
hej, uplne normalne. napriklad ja ked idem po ulici a paci sa mi nejaka holka, tak jej bud nadavam, alebo rovno jebnem kamen do hlavy, ak je nejaky po ruke.
Toto nam robili chalani na zakladke v jednom kuse ked sme mali tak trinast. Proste to bol najoriginalnejsi spôsob ako zaujať a nedať najavo že je do nej
@pijemzelenycaj v dnešnej dobe sú decká tupé ako polená, hranica sa posunula 5+ to majú z toho pripečeného fb, internetu na iphonoch, smartphonoch a čo ja viem ešte v kerej maceri...
trepe s ním puberta ako so zbíjačkou, daj mu vedieť, že si dáma a nech si to do teba nedovoľuje....
také spôsoby nech si nechá pre seberovných masturbantov v krčme....
@neviemuz tak ako moji spolužiaci čo majú 15 tak im tak skrátka jebe niekedy, že mi ide z nich až vybuchnúť hlava.
Neboj to puberta teraz s ním najviac trepe, tak o 1-2 roky bude z jeho normálny slušný človek ako ostatní alebo bude kokot. Tam je tá väčšia šanca toho normálneho, keď sa vie aj pekne správať. Napr.aj ja mám niekedy také stavy.
aj ja som maval jebnute spravanie obcas. Na zakladke sme sa parkrat doberali so spoluziakmi, skoro pobili, okrem mna sa doslova pustili do seba, ale hned potom si podali ruky, na zakladke sme sa mali radi ako ludia, i ked kazdy niekoho neznasal. Co sa bab tykalo, mali sme asi dvoch troch chalanov co sa otvorene kamaratili s babami a boli do nich, nechodili vsak spolu a boli k nim mili. Iba na strednej som zazil, ze spoluziak si robil picu zo spoluziacky, jej to bolo vtipne a dali sa dokoý, ale nebol vulgarny. Vratim sa k sebe. Na zakladke som mal triedu v rohu budovy, tak sme vela okukavali baby od nas z lavicky, si predstavte jedna lavicka, styria chalani natlaceni, kebo najlepsi flek, boha ako bukvy, ale sranda bola. Jedna baba co bezala nedavala pozor a potkol som ju, ale jebla, nastastie prezila, ja som bol vtedy hanblivy, a nevedel som ani buu povedat, ona mi, ty si sprosty... Nuz som. Po rokoch som ju stretol v bare, teda ona mna, lebo ja som ju najprv nepoznal, zacala mi hovorit, ze ma pozna a ja, ze coooo? Bol som opity a az po chvili som zaostril a zistil, ze si ju pamatam inu, ale opeknela... No nechce ma, lebo som sprosty, aj ked nema frajer.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
22 komentov
Ale tak vážne: Je to nevyspelý kretén a je smutné, že sa ti taký chalan páči...
také spôsoby nech si nechá pre seberovných masturbantov v krčme....
Neboj to puberta teraz s ním najviac trepe, tak o 1-2 roky bude z jeho normálny slušný človek ako ostatní alebo bude kokot. Tam je tá väčšia šanca toho normálneho, keď sa vie aj pekne správať. Napr.aj ja mám niekedy také stavy.