Ahoj, mám 17, onedlho 18 a zo školy som bola na poznávacom zájazde v zahraničí.Boli s nami dvaja vodiči....a s jedným to začalo medzi nami iskriť...po skončení krásneho týždňa som zavolala do cestovky, aby som si naňho vypýtala číslo...písali sme si, vola
To sa chces len pochvalit alebo naco si zalozila diskusiu???
Je na tom NIECO. To ze ty si len dieta a on je dopsely muz s vlastnou rodinou...taketo zeny, ktore druhym rozbijaju manzelstvo su u mna obycajne ehm...domysli si...A to mas oralny sex s kazdym, s kym len tak iskris...??? Ja ti teda nezavidim...
chocolate a čo si si tým dokázala, že si teraz žena? Zamysli sa nad tým, veď on je obyčajný jebnutý, skurveny 44 ročný chudák a tebe pekne využíva a ty mu nato skáčeš.
Vykasli sa na neho a uz sa s nim viac nestretni, lebo ked budes starsia, budes to velmi lutovat.
MOja jedna dobrá kamoska sa tiez stretava s jednym 40, ktorý je ale slobobný, ale ja by som ho najradsej aj tak zabila. Ale nemôzem s tym nic spravit lebo je to jej rozhodnutie.
Porozmyslaj nad tym a zistis, ze si sprostá naivka, ktorá navyse rozbíja aj rodinu.
Ved teda ak chces, tak si uzivaj, ale s tymi, ktorí su volní. A mas predsa aj nejakú hrdost.
by ma zaujimalo,ze co povies na to ked tvoj 44 rocny manzel bude "iskrit" s 18-kou....nedajboze niekedy v buducnosti tvoja dcera...aka matka taka Katka?
chudera retardovana je mi ta vazne luto a ten vodic autobusov je len blby pudovo zalozeny imbecil sak co by sme aj mohli cakat od cloveka ktory robi takuto pracu...
1 no newiem mozno by si si to mala rozdat s jeho synom, bolo by to trosku rozumnejsie...a potom by si sa jeho ockovi pochvalila ze uz si stihla pofajcit aj jeho syna=D
2 nechapem ako si mohla vyfajcit takeho stareho smradlaveho tchora...fujjj...potom si dzare mesiac spomedzi zubou vytahovala ne=D..janulienka2 to ppci vystihla=P
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
21 komentov
IMHO. LOL
Je na tom NIECO. To ze ty si len dieta a on je dopsely muz s vlastnou rodinou...taketo zeny, ktore druhym rozbijaju manzelstvo su u mna obycajne ehm...domysli si...A to mas oralny sex s kazdym, s kym len tak iskris...??? Ja ti teda nezavidim...
On: vyjebany pedofil
Ty: vyjebana stetka
Vykasli sa na neho a uz sa s nim viac nestretni, lebo ked budes starsia, budes to velmi lutovat.
MOja jedna dobrá kamoska sa tiez stretava s jednym 40, ktorý je ale slobobný, ale ja by som ho najradsej aj tak zabila. Ale nemôzem s tym nic spravit lebo je to jej rozhodnutie.
Porozmyslaj nad tym a zistis, ze si sprostá naivka, ktorá navyse rozbíja aj rodinu.
Ved teda ak chces, tak si uzivaj, ale s tymi, ktorí su volní. A mas predsa aj nejakú hrdost.
ak si cakala pochvalu a pohladenie po vlaskoch, tak to mas zrejme smolu.
Som rada,že tu človek môže prejaviť vlastný názor
2 nechapem ako si mohla vyfajcit takeho stareho smradlaveho tchora...fujjj...potom si dzare mesiac spomedzi zubou vytahovala ne=D..janulienka2 to ppci vystihla=P