Ak by ma niekto poriadne opil, tak som schopný asi všetkého, lebo by som nevedel čo robím... ale ak by som bol triezvy, tak taký príležitostný sex v žiadnom prípade..
to by musela byť veľmi očarujúca a perfektná, aby som sa na niečo také dal, ale tým pádom, že by mala záujem len o príležitostný sex, tak tým by strácala body na perfektnosti
nikdy mi to nerobilo problém, ale čím častejšie sa to stávalo, tým viac na nič som sa potom cítila, ono to tí daní mladíci vždy chceli potiahnuť ďalej a pravidelne, a keď som na to pristúpila, tak som už len počúvala ako mali niečo s tou a onou nepadlo to dobre nikdy, ale asi sa ani nikdy nepoučím -.-
Takze za prve, za triezva nikdy nepijem a ked ma niekto opije budem zly a potom,stejne nenastartujem tu srandu, (ona je to fakt sranda lebo pinzetu k tomu treba) co treba k take cinnosti,...
@chef Zamilovanie je silne slovo, skor namotanie sa na niekoho a tiez sa tomu bohuzial neda niekedy vyhnut. Nemam nic proti tomu keby sa z toho vyvinulo aj nieco viac len to proste nevyhladavam a na staleho partnera ani cas nemam.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
27 komentov
Robim si len obraz o dnesnes mladej spolocnosti...
@fleshleecat : to nie je priatel, je to len milenec
@takemeaway : si dostatocne obrnena na to, aby si sa nezamilovala pri tom opakovanom stretavani ?
A myslite si o mne čo chcete.