nechápem ,,kamarátky" ktoré sa tvária že sú kamošky a popritom ti vôbec nechcú dobre..a ešte k tomu ti preberú chlapca..a dobre vedia že ho ľúbiš..a presne toto sa mi stalo.. takže baby...dakááázali by ste to spaviť svojej kamoške???
asi ano, ale zalezi to na okolnostiach, ak on ju ma rad a aj ona jeho a lubis ho aj ty tak preco by mala brat na teba ohlad?tak ho nebudes mat ani ona ani ty a teraz je aspon ona stastna...
Presne toto mi spravila moja vlastna sesternica... Takze od tej kamosky bez co najdalej... ja som svojej sesterke odpustila a ked sme zase zacali chodit spolu von, tak to spravila opat druhy krat.... a dokopy mi to takto spravila 3 krat... tak ta plne chapem...
nie , sice kamaratov mame vela ale naozajstnych priatelov len par za zivot, takze na takeho BF-best friend si asi este nemala stastie, ale keby som videla ze jeden druheho lubia, neprebrala by som ho ani holke, ktora by mi bola uplne cudzia..
keby ten chlapec lubil teba tak by sa im nepodarilo ho prebrat, takze aj tak by si u neho nemala ziadnu sancu tak nech ta to nesere. Ja konkretne nemam takych kamaratov.
Ak by ťa ten chlapec ľúbil, nenechal by sa "prebrať".. Ach.. typické problémy v tvojom veku, už si ani nespomínam, až na to, že mne nik nikoho nepreberal .. Hm, skús sa poobzerať po seberovnejších kamarátkach, ktoré ti budu stáť aspoň za to trápenie... Nik by to neurobil, ak je ttvoj skutočný priateľ, ale v 14-tich bývajú zvyčajne holky dosť hnusné ...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
18 komentov