Asi trosku (mooc) trapne, ale mam uplne super duper naladu... Dnes mam 16...O dva roky budem mat 18. Budem moct volit (ak to prispeje k lepsejsej vlade-ale to nech vas netrapi...) a legalne piť (s mierou)
lol.ja som mala nedavno 17......uz len rok a bude zo mna stara korcula ........jupiiiiiiiiiiii......ale sa tesim na vodicak......teda len na to.inak je 18-tka desna........
no tak ja osobne radsej volit nebudem, lebo ked zavolim, tak po 3 mesiacoch novej vlady aj tak zistim ze som zvolil kkta a mal by som vycitky svedomia, ze slovensko upada aj vdaka mne
podla mna je cela tato diskusia.. tak trosku nezmyselna.. hlavne na clovekupredsa je ako sa sprava a nie kolko ma rokov... ak mas aj 18 a si uz legalne dospely no spravas sa stale infantilne tak neni o com.. a presne aj naopak.. ak mas 16 a spravas sa povedzme dospelo.. tak tiez ta budu ludia inak vnimat. ja chodim s 18 rocnym chalanoma co s z toho.. on je dospely a ja nie.. nevsimam si to.. okolo 18tky je strasne bum ale naco...
ja mam 17, som este aj najmladsi treiak na skole a i tak zavidim mladsim rocnikom...setko mi pripada uz otrepane, prvaci sa len stavaju pravymi alkoholikmi , konecne sa dostali na nomalnu skolu a su z toho mimo atd...a neriesia okrem kamosov dokopy nic, zatial co mna tu buzeruju s maturitou a vyskou
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
19 komentov
aj ja som bola kedysi deckom tak vsetko naj a vela sexu
a predstav si, ze ja mam o 2 roky 21 ktovie ci sa dozijem
A alkohol ta vazne uz omrzi...
To ako dnes polovica mladych machruje ze ma v penazenke vodicak a je im dve veci je uz ubohe...
(par chyb,ale to neva