Aha ja že to je len zas video čo tu už kolovalo. Takže za teba aspoň skúsim link napraviť. A inak niektoré áno aj keď ja osobne nie som veľmi na rozmazávanie ľudí a ich činov po internete. » www.facebook.com/pages/J%C3%A1-m...
Ja osobne by som jej jednu drbla.
Po prvé, tá tetka s kufrom sa mala po tom metre voziť na tom kufri alebo čo? Je logické, že si šla sadnúť a zaondila si tam kus kufrom. A teraz sa svet zrúti? Mohla normálne za ňou prísť a povedať jej, nech s tým kufrom uhne a nie z toho robiť také caviky.
Po druhé, čo má čo niekomu nadávať do vyjebaných Slovákov! Slováci sú zväčša vyjebaní, ale to môže povedať jedine Slovák, alebo človek žijúci už dlhšiu dobu na Slovensku/človek, ktorý bol nejaký čas na Slovensku. A nie nejaká alkoholická pizda z metra.
Po tretie, no čo už, aj debili sa musia nájsť. Drbla by som jej "do ucha" aj viac ako raz, ako hentá, čo jej pleskla jednu.
„Zamordovala nám kocoura, ale policie s tím nic neudělala. Prožívali jsme s ní ohromné peklo, dokud jsme nepostavili dřevěný plot,“ napsala do redakce Blesku paní Kristýna.
Julie K. prý sousedy tyranizovala házením výkalů na zahradu, kameny se strefovala do lidí. „Sousedku prý polévala ledovou vodou,“ popsala situaci serveru Blesk.cz čtenářka Kristýna.
jak sa poznam keby mne toto niekto niekde povedal asi by som ho hlava nehlava zacala kopat a bit a bolo by mi jedno kto to je a ci mam alebo nemam sancu. v takych situaciach sa neviem ovladat proste, sa cudujem tym ludom co tam boli ze boli taki kludni este... mal ju tam niekto zbit do krvi, jej iz aj tak nic ine nepomoze. PICA.
@semhamforas Tak potom nech sa o nu aj je prasky nıekto 24/7 nıekto stara, lebo sa lahko moze stat, ze nıekomu bude ublızene. Bud ona urobı nıeco alebo nıekto jej. Podla mna je to len hlupa sedlacka alkoholıcka a to je ası vsetko, co s nou nıe je v porıadku.
kedze mi je jasne ze to je nic viac nez len prepita psychopaticka chudera, ja by som odisla, vystupila, absolutne neriesila. pre mna su takito ludia odpad, ktorymi sa nezaoberam a nemienim si kvoli nim zvysovat tlak, pretoze keby som sa zaoberala - ludsky primitivizmus ma vie vytocit uplne do vyvrtky.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
54 komentov
» www.facebook.com/pages/J%C3%A1-m...
Po prvé, tá tetka s kufrom sa mala po tom metre voziť na tom kufri alebo čo? Je logické, že si šla sadnúť a zaondila si tam kus kufrom. A teraz sa svet zrúti? Mohla normálne za ňou prísť a povedať jej, nech s tým kufrom uhne a nie z toho robiť také caviky.
Po druhé, čo má čo niekomu nadávať do vyjebaných Slovákov! Slováci sú zväčša vyjebaní, ale to môže povedať jedine Slovák, alebo človek žijúci už dlhšiu dobu na Slovensku/človek, ktorý bol nejaký čas na Slovensku. A nie nejaká alkoholická pizda z metra.
Po tretie, no čo už, aj debili sa musia nájsť. Drbla by som jej "do ucha" aj viac ako raz, ako hentá, čo jej pleskla jednu.
|
Tieto pobavili
Ďakujem!
na tom druhom som sa tak zasmial uplne smakovo,
Julie K. prý sousedy tyranizovala házením výkalů na zahradu, kameny se strefovala do lidí. „Sousedku prý polévala ledovou vodou,“ popsala situaci serveru Blesk.cz čtenářka Kristýna.
niet nad dobré susedské vzťahy
ale najlepšie na tom bolo, že baby pani s kufrom obraňovali a mali sa k činu, zatiaľ čo chalani len natáčali a chechtali sa
Inak dosť trapas tá skupina...
Piesenku pre nás?
A ešte jednu mám pre vás
ThePeterH1pred 5 mesiacmi
Still better love story than Twilight.