Určite ste túto používanú frázu použili a nie jeden krát. No mňa zaujíma.. ste naozaj muzikanti? Nachádzajú sa na BIRDZi nejaké muzikantské talenty? Ak áno ste klasici, rockeri, metláci, raperi? Ja som napr klasik
Klavír,el.gitara,bície.Hlavne klavír,ostatné len rekreačne Ael snažím sa založiť s bratom kapelu (už pol roka Niečo ako klasikou reznutý metal najhrubšieho zrna
no hram na gitaru a flautu a konecne budem moct zacat aj s bicimi. a tvarim sa ze aj spievam a kedze som konecne zohnala skusobnu na urovni, aj sa dokonca pocujem a styly su rozne, z kazdeho rozku trosku
ja som hraval v dychovke na saxofon a chodili sme na rôzne festaky to bola sranda po koncerte sme sa šli všetci nadrbať, ale už chodím na výšku a už na to nie je čas
@0@chan - svojim spôsobom som, aj keď ľudia to väčšinou za muzikanstvo neberú. a štýl (ani počúvania, ani tvorby) príliš vyhranený nemám, len nech je to dobrá hudba.
už som to síce spomínal stokrát, ale prečo nie zas
kedysi dávno husle asi 3-4 roky, ak si dobre spomínam, aj mi to relatívne šlo, ale husle suxx, nemám rád ich zvuk...
dlhé roky nič, až teraz pred 3 mesiacmi som odolal gitare milujem zvuk dobrej akustickej gitary alebo ešte lepšie - bassgitary... zatiaľ mi to moc nejde, ale nejaký ten obľúbený song už viem zahrať + zopár basslines škoda že posledný mesiac lietam hore dole a nemám ako trénovať, ale začiatkom letného semestra sa to snáď ustáli...
hehe ja som tri roky chodila na klavír a teraz akože samouk na gitare toť vsjo, ale nie je to nič extra skor take pilenie uší rodine, že "už buď ticho!" a vybíjanie si zlosti, no
ja hram na husle už asi 9 rokov, spievam 3 rôčky a cca pol roka sa snazim sama na gitare cosi kuzlit a co sa tyka stylu, tak clasicko-swingovo-jazzovo..take daco
Som rada že sa táto téma ujala no aby som nezaostávala tak sa pridám a aj ja sa pochválim klasik vo mne niekde hlboko je ukrytý...t.j. 10 rokov flauta aj zobcova aj priečna lol jo aaa najradšej by osm sa dala na bassgitarku alebo aspoň na gitarku abo na bicieee ja som totiž moji drahý rock/punk/metal
no chodila som štyri roky na spev,štyri roky do zboru,no deväť rokov klavír,dva roky gitara,teraz drtím aj moje bongo/congo, jako hudobné nástroje,to je moje doma mám klavír,klávesy,akustickú gitaru,akordeón,bongo/congo,drumbľu,ústnu harmoniku,flautu a tak...
ale rozhodne si plánujem kúpiť elektrickú gitarku,nove klávesy a postupne sa chcem ešte zaúčať do hry na bicích,ústnej harmonike a potom si chcem kúpiť ešte basgitaru....
Šak z hudby mi šibe už odmalička
ja mam vraj veľmi dobry hudobny sluch a cit pre rytmus a hram na klavesy a ke´d som na skuške s kapelou tak si rada aj na bicich dačo zahram,na bicich je strašna sranda a hudbu milujem už odmala,ako mala som chodila na folklor kde som spievala a potom som chodila na flautu chvilku a tento rok som začala konečne chodiť na keyboard tak som rada a ide mi to asi dobre ked som sa uchytila v kapele no proste ľubim hudbu
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
44 komentov
takže metalík
tiež gytarkaaaaaaa !!
čiže žánre hlavne rock, metal, punk, jazz, sem-tam niečo modernejšie a čo ma zaujme hlavne spevom /čiže aj nejaké tie lafsongy/
kedysi dávno husle asi 3-4 roky, ak si dobre spomínam, aj mi to relatívne šlo, ale husle suxx, nemám rád ich zvuk...
dlhé roky nič, až teraz pred 3 mesiacmi som odolal gitare milujem zvuk dobrej akustickej gitary alebo ešte lepšie - bassgitary... zatiaľ mi to moc nejde, ale nejaký ten obľúbený song už viem zahrať + zopár basslines škoda že posledný mesiac lietam hore dole a nemám ako trénovať, ale začiatkom letného semestra sa to snáď ustáli...
a možno ešte skúsim piano, uvidíme
hehe ja som tri roky chodila na klavír a teraz akože samouk na gitare toť vsjo, ale nie je to nič extra skor take pilenie uší rodine, že "už buď ticho!" a vybíjanie si zlosti, no
ja ti dám že zavýjanie!!!
skús to bude tťa bolieť hrdlo jak hovado mňa to nebolí a preto to robím dobre muhehehe
ale rozhodne si plánujem kúpiť elektrickú gitarku,nove klávesy a postupne sa chcem ešte zaúčať do hry na bicích,ústnej harmonike a potom si chcem kúpiť ešte basgitaru....
Šak z hudby mi šibe už odmalička