Veľa ľudí dnes píše.... texty piesní, básne, príbehy atď... ja sám píšem všetko toto.. no zaujíma ma, od vás, čo vás zaujíma, prečo píšete a tak? čo vás motivuje a prečo ste napríklad začali písať?
Ja nie, bohužiaľ. Nápad by aj bol, no je problém v realizácii a to v každom smere...vždy, keď ma niečo napadne, neviem to napísať, spraviť alebo nakresliť tak, ako by som chcela.
vacsinou ked dostanem nejaku sakra dobru muzu, tak si daco napisem je to jeden zo sposobov odreagovania sa, relaxu, vidiet to, co je v hlave na papieri, proste, uzasny pocit
Nepisem, odchadza to odo mna, uz to neviem, a stve ma to, lebo ide o jednu z mala veci, ktore sa mi aspon obcas podaria. Ale napadov mam plno. Len to, co je na papieri, su len ubohe tiene, a nema to ziadnu logiku a suvis...
bavi ma pisat,lebo mi to celkom ide,myslim....rada pisem,bavi ma to...basne pisem ked som smutna...ked sa potrebujem vypisat a blogy preto lebo ma zaujima pisat a rozvijat pribeh, a povzbudzovanie ludi je ok
Pôvodne som písala básne, teraz sa venujem výlučne len beletrii, to mi ide lepšie...
Začala som písať, keď som cítila, že ak to nedám na papier, tak asi explodujem... A vlastne od tej doby sa tomu vytrvalo venujem... Už od základky mi učky vraveli, že mám talent, a tak som pri tom nakoniec aj skončila... A čo pre mňa písanie znamená? Absolútne všetko! Odosobnenie sa od reality, únik do vlastného sveta, pochopenie, najlepšieho priateľa... Je to to jediné čo mám, keď ma všetko opustí
píšem príbehy.. proste pre to, lebo ich mam v hlave a bola by skoda ich zabudnut.. ale tu na birdzi mi ich este nikto neokomentoval.. aj ked mi ich seci chvalia.. ceknite moj blog
som toho otrokom neviem stym prestat stale ma nieco napada uz neviem co mam robit ked nemam najblizsie pero ani papier tak to tukam jak debil do mobilu ale tam uz sa pomaly nic nezmesti
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
18 komentov
njviac pisem knihu len pisem to od zacuiatku a zaciatok sa vemii zle pise a furt ho prepisujem , prepisujem
Raz som sa pokúsil napísať aj niečo ako futuristický vojnový thriller,ale bolo tam toľko klišé,že to mňa samého prestalo baviť
A prečo písať?A prečo nie?
Ináč básne nemusím, hlavne také tie "echt" , ktoré sa hnusia môjmu neumeleckému cíteniu...
bavi ma pisat,lebo mi to celkom ide,myslim....rada pisem,bavi ma to...basne pisem ked som smutna...ked sa potrebujem vypisat a blogy preto lebo ma zaujima pisat a rozvijat pribeh, a povzbudzovanie ludi je ok
Začala som písať, keď som cítila, že ak to nedám na papier, tak asi explodujem... A vlastne od tej doby sa tomu vytrvalo venujem... Už od základky mi učky vraveli, že mám talent, a tak som pri tom nakoniec aj skončila... A čo pre mňa písanie znamená? Absolútne všetko! Odosobnenie sa od reality, únik do vlastného sveta, pochopenie, najlepšieho priateľa... Je to to jediné čo mám, keď ma všetko opustí