neviem, čo je na tom až take hrozne, veď kolko ludi hymnu ani nevie....jasne, že sa do toho nema čo nutiť...ale tak napr. v Amerike je vlajka na každom kroku a ľudia su tam na svoju vlasť hrdi...nevyberieš si kde sa narodiš ale zas nechapem prečo koli tomu robite až take boom...
@barborkkka hrozne je napriklad kto a z cho sa to bude financovat, ked v kazdej skole chcu mat vyveseny znak, vlajku a preambulu. a zaujimalo by ma (pisali to zda sa mi aj v SME), ze ci tu hymnu budu pustat aj hluchonemym a preambula bude vidana v brailovom pisme pre slepych
a okrem toho preambula je tak na picu napisana az to pekne nie je
a boom sa robi kvoli tomu preto take, lebo by ma zaujimalo, ze co sa odsuhlasi nabuduce, ked mohla prejst takato picovina
@barborkkka "ale tak napr. v Amerike je vlajka na každom kroku a ľudia su tam na svoju vlasť hrdi."
To je čo, nebodaj argument?!
Ak ti môžem v dobrom poradiť, vyjadruj sa, len ak máš čo povedať.
-------------------
Keď už, v USA sa hymna spieva väčšinou na súkromných školách (tvrdí niekoľko Američanov nezávisle od seba, naživo i online), jej spievanie nemá oporu v zákone, rovnako Pledge of allegiance.
(V Kanade áno, tam to ale nikto zo starších študentov nerobí.)
Všimni si, koľko Slovákov má na balkónoch/v oknách/autách/inde našu zástavu, najmä v čase športových podujatí atď. Dobrovoľne. Vo väčšine prípadov je to aj milé.
Osobne nevidím dôvod byť hrdá na všetkých svojich predkov až po australopiteka. A už vôbec nie na štát, kde v koalícii sedí (mierne povedané)
ukážkový xenofóbny kokot a primitív najhrubšieho zrna naložený v etanole.
A pravidelný násilný pokrytecký brainwashing z nikoho vlastenca neurobí.
Vymýšľajú samé pičoviny . že prej podpora vlastenectva . V čom podporíme vlastenectvo , v tom že si zaspievame hymnu ? ... okrem toho 90 % školákov sa im nato vyjebe . To už nevedie čo majú vymyslieť , tak aby zastreli zraz ľudom že aj oni niečo robia , vymyslia úplnú pičovinu . Radšej keby spravili niečo pre ľudí , na zabavenie sa . Pre všetkých je príklad Amerika , ale ona pre svojich ľudí aj niečo robí , sú tam zábavne parky a plno iných vecí . Čo je tu ?! Nič velké hovno , cele Slovensko je jedno veľké hovno a pritom sme mohli byť úplne inde ...
tak ja sa poteším, že mi KONEČNE ide Birdz a...ach... džízs krajst, ľudia, už sa spamätajte!!! jedna diskusia...jedna anketa...okej beriem, ale už to pomaly, ale isto začína byť TRÁPNE!!! nervy moje...
41 @belzeboss presne tak aj mňa by to zaujímalo čo sa ťa opýtal belzebos v @41@beaizy a ešte by som dodal že dievča zlaté ak niečo robím tak poriadne, čiže ak zakladám anketu tak si dam na tom záležať a názov napíšem bezchybne nie ako tatár. Hlavná vec že teba aj mladých trápi akási hymna(dvojminútové počúvanie hymny SR) ale že poniektorý neviete ani poriadne písať a mate 15 a viac rokov to vás neserie ani náhodou(nemyslím tým jednoduché gramatické chyby ale toto čo sa tu udialo) len vás serú hlavne politici a veci do ktorých vás nič nie je teraz nemyslím vlastenecký zákon, lebo ten sa vás dotýka čiže môžte mať svoj názor ale že každý sopliak hučí do politiky to je zaujímavé ale po dovŕšení 18 rokov voliť poniektorý aj tak nepôjdu.
Mladých to zaujíma čo ešte nemusí, ale to čo ich má zaujímať na to doslova serú, na vzdelanie a školu.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
45 komentov
» www.changenet.sk/?section=kampan...
2. aspon to napis spravne a bez preklepov
3. ako je uz vyssie spomenute, ten zakon nevysiel z Ficovej hlavy, ale z Rafajovej a Slotovej
4. ten zakon je picovina na en-tu, a bola tu o nom - o vlasteneckom zakone diskusia vcera, alebo predvcerom
a aj ja mozem mat na pocu naladu a nadavat
a okrem toho preambula je tak na picu napisana az to pekne nie je
a boom sa robi kvoli tomu preto take, lebo by ma zaujimalo, ze co sa odsuhlasi nabuduce, ked mohla prejst takato picovina
To je čo, nebodaj argument?!
Ak ti môžem v dobrom poradiť, vyjadruj sa, len ak máš čo povedať.
-------------------
Keď už, v USA sa hymna spieva väčšinou na súkromných školách (tvrdí niekoľko Američanov nezávisle od seba, naživo i online), jej spievanie nemá oporu v zákone, rovnako Pledge of allegiance.
(V Kanade áno, tam to ale nikto zo starších študentov nerobí.)
Všimni si, koľko Slovákov má na balkónoch/v oknách/autách/inde našu zástavu, najmä v čase športových podujatí atď. Dobrovoľne. Vo väčšine prípadov je to aj milé.
Osobne nevidím dôvod byť hrdá na všetkých svojich predkov až po australopiteka. A už vôbec nie na štát, kde v koalícii sedí (mierne povedané)
ukážkový xenofóbny kokot a primitív najhrubšieho zrna naložený v etanole.
A pravidelný násilný pokrytecký brainwashing z nikoho vlastenca neurobí.
a tiez sa mi to nepaci a co teraz? necitim sa ako hrda Slovenka, ale prezijem..
tak ja sa poteším, že mi KONEČNE ide Birdz a...ach... džízs krajst, ľudia, už sa spamätajte!!! jedna diskusia...jedna anketa...okej beriem, ale už to pomaly, ale isto začína byť TRÁPNE!!! nervy moje...
inac som zvedava ci to donuti nasho skolnika aby konecne opravil rozhlas u nas v triede
Mladých to zaujíma čo ešte nemusí, ale to čo ich má zaujímať na to doslova serú, na vzdelanie a školu.