neverim sam sebe jak mozem byt takyy debilnyyy:holil som sa a mam trocha hubu dorezanu a co je najhorsie ze ma strasne svrbii pod vajciaami lebo som sa holil aj dole ja mam ujeby sam na sebe stava sa to aj vam? a inec pouzivate penu ci gel na holenie?:
@2 3 ja sa posereem @1 jj a mavam take ujeby sam zo seba.. napr. bol kamos umna sedel v kresle ja som vosiel do izby ze chces jablko ? som jebol hlavu doooost silno o zarubnu ma odrazilo nato smo jebol odooost silno hlavu o roh dvery a som zjebal na zem.. som sa nemohol prestat smiat
@pinacoladko Dakujem, asi sa premenujem na nejaku Aranu Ale nemal by si sa holit jednou ziletkou na viacarych miestach....A potom, urcite sa nehol proti rastu chlpkov.. A tiez po holeni si "pobahej" po dome par minut nahy aby sa podrazdene miesta ukludnili.. A ja nepouzivam ziadnu penu ani nic.. Iba na nohy... A hej, to si zvykaj na to, ze obcas po hlenie budes mat taky zvlasnty pocit..ale po case si zvyknes
@pinacoladko ?? Tak teraz si moj ocino musi mysliet, ze to v hlavne nemam v poriadku (rehocem sa na cely byt) No, tak ale aspon nabuduce budes vediet...skus ist niekam, kde budes sa a vyvetrat to..Alebo ak nie si hanblivy tak sa kludne vyzlec pred kazdym, koho mas doma
dufam, že na vajca používaš vodu po holení ja som sa konečne dožil toho, že ma profák vyhodil z prednášky a ešte sa tam šeci zhodli na mojej vraj "psychickej chorobe"... to už sa človek nemože smiať trochu nahlas ?!
@kemy a vsetci ostatny pisem to pre vacsie ujeby: sedel som vo vani a tak som sa holil vo vode a nic som pred a po nepouzil a teraz sa este od rehotu aj potiim tak to uz aj stiipe asi si na to dam ocot
inak ktory magor vymyslel, ze holit si vajcia a potom cokolvek ine je problem?
ak pouzijes tzv. mydlo, su tvoje vajcia prave tak ciste ako tvoj ksicht alebo pre mna za mna laket...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
27 komentov
looooooooooool nemôžem
No co uz s tebou, treba pouzivat aj pripravky PO holeni
ak pouzijes tzv. mydlo, su tvoje vajcia prave tak ciste ako tvoj ksicht alebo pre mna za mna laket...