Kokos...Zase mi to tento rok nevydá.. prečo? Neviete aktuálny zoznam vysokých škôl , ktoré ponúkajú druhé kolo? Ja len,či sa tam nenájde niečo z mojich-čo by ma bavilo.. aj keď , šťastie mi nepraje... v ničom.. kto ma príde zabiť..alebo aspoň minimálne pr
Na nete to niekde urcite je na stranke SME tusim, alebo mozno Pravda, pretoze to vydavali v prilohe chvilu dozadu, takze to musi byt v archive. Nakolko by Ti to bolo napomocne, to neviem, ale skus sa este popozerat. Bobuzial Ti nepoviem presny datum, ale mohlo to byt kolko.. dva tyzdne dozadu?
@niklinka pana beka , a minuly rok co toto iste ? ....vies ked chces ist na dajaku dobru , alebo normalnu vs ..... treba pre to aj nieco urobit ....nie len cakat ktora skola vypise druhe kolo dakedy v auguste ....jak dakto vysiel spomenul ...su to take skoly kde sa pomaly nikto nehlasi a uplatnenie z nich je asi tak 0,00000000000001 % ....sa preber a daco so sebou rob ....držím palec
lenza..aj na skoly, ktore sa hlais vela ludi.nemas istotu ze budes mat uplatnenie, ked danu vysoku skolu konci kazdy rok.kvantum ludi....kde najdu ti vsetci uplatnenie??
@strommen2428 to si na základe čoho úsudil ,že hovno preto robím? Na základe čoho si vypracoval o mne takúto charakteristiku? Milujem, keď ma niekto súdi a prd o mne a mojom živote vie !
@niklinka lebo clovek ktory ma jasno kde chce ist a ma vybrate uz je v takom case pomaly aj prijaty ....a nie caka ze ktore skoly vypisu 2. kolo ...na zaklade toho
@strommen2428 čítaj poriadne..ja som bola rozhodnuta, mala tu školu vybratú už 4 roky..bohužiaľ môj ocko nemá peniaze,aby zaplatil škole nové počítače btw, kto čakal na druhé kolo? to máš zase odkiaľ? jasné.. neučila som sa,len teraz som sa rozhodla že idem na vs.. na druhé kolo a je jedno aku takže na základe ničoho ! čítaj s porozumením
@niklinka keby si sa poriadne naucila mohla si byt na skole , bez ohladu jak na tom financne stoji tvoja rodina ...aha napr ja som tiez mal vysnenu skolu na ktoru ma nezobrali ...a viem ze to je tym ze daktorym veciam ohladom prijimaciek som sa nevnoval tolko kolko by som mohol ...a tiez by som sa mohol vyhovarat na to ze tam zobrali len takych ktorych rodicia zaplatili ...ale nerobim to lebo viem ze je to z 90 % blud ....su tam tí ktori sa poriadne naucili na skusky .......ale zato ze ma nezobrali na vysnenu nepresedel som rok na riti ....vybral som si inu skolu ktora ma mozno nebavi az tak ako by ma bavila ta prva ...ale aj tak sa to co momentalne studujem dááá ....vies nejde len o to plakat ked mi veci nevyjdu tak ako chcem ja alebo sa potom vyhovarat na situaciu ....ale dakedy treba aj zabojovat , niecoho sa vzdat ......
@strommen2428 už to neriešme.. ty absolutne nevieš ako to beriem,co som vsetko pre to robila,nerobila..ako sa veci maju...len ma hodnotis podla seba.. nevieš absolutne nic o mne a preto to nechajme si sikovny že studujes..som rada že ťa to bavi...super
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
22 komentov
ani v knižke nič poriadne nie je..len pár škôl-minimálne..
a v sme boli vypísaneé len a nič k ním..takže to asi ešte len bude..
len či neviete napríklad, ktorá fakulta tak zvykne ponúkať, ponúkala minulý rok a pod..