Som jediná alebo viac báb si myslí že skutočne fajn chalani vymreli? Akože nestojím on nejakého tupého frajera na akých letia moje kamošky, ja radšej takého pohoďáka s knihou v ruke lenže takí už bohužiaľ vymreli...Stretli ste už niekedy takého? čo
Mám takého... Je úžasný, milý, pozorný, inteligentný, má rád knihy a môžem s ním vieš aj intelektuálne debaty, ktoré som nemohla rozoberať s nikým iným pred tým.... je to moje zlatíčko
omg , o com tu rozpravate ??? cita tolko ludi a aj chalanov , vacsina mojich kamaratov cita knihy ... vobec sa z ludi co citaju nestava vyhynuty druh ako radi pisete , cita stale rovnako vela ludi a podla dakych statistik mozno aj viac ako niekedy + sa kazdy rok preda viac knih ... ale prepac , 13 rocneho chalana , kt. nemysli na sex nenajdes aj keby cital 20 hodin denne .
„Kým vo svete platí slogan, že kniha je v móde, na Slovensku sa zatiaľ snažíme bojovať s tým, že veľa ľudí potrebuje stále hovoriť, že knihy sa nečítajú, a nepredávajú. Hoci nie vždy je to pravda," hovorí riaditeľ vydavateľstva Slovart Juraj Heger.
To, že sa číta viac, potvrdili aj prieskumy Literárneho informačného centra z posledných troch rokov. „Čítanie je na Slovensku demokratická a masová kultúrna aktivita," tvrdia autori prieskumu Pavol Rankov a Peter Valček. Podľa prieskumu z roku 2004 viac než štvrtina obyvateľov číta krásnu literatúru aspoň raz do týždňa alebo častejšie. Vôbec ju nečíta asi tretina populácie.
ALE AJ TAK TU BUDE STALE NIEKTO PISAT O TOM , ZE NECITAME A TI CO CITAJU SU DRUH NA POKRAJI VYMRETIA ...
@demonica13 dúfam, že nemáš fakt 13 rokov... O_o ak hej, tak: "Kam sa ponáhľaš dievča?" Na vzťah je vždy čas.. hlavne v tvojom veku... zdá sa to byť otrepaná fráza, ale fakt.. vezmi si, že ak sú chalani o 2 roky pozadu ako baby (čo je všeobecne známe) tak musíš hľadať aspoň 15 ročného... a tí teda rozum ešte nemajú... vlastne ani 24-roční ho nemajú.. takže brzdi a prestaň hľadať.. nech si nájde on teba nech sa chlapec tročku snaží... buď trochu nedostupná a neponúkaj sa tak ľahko
@deborah ja sa do toho zas tak moc nehrnem aj ked to tak možno vyzerá ja len že všetky okolo už mali aspoň jedného vieš tak trošku ma to znepokojuje XD ale ja budem aktívnejšia v 16
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
27 komentov
To, že sa číta viac, potvrdili aj prieskumy Literárneho informačného centra z posledných troch rokov. „Čítanie je na Slovensku demokratická a masová kultúrna aktivita," tvrdia autori prieskumu Pavol Rankov a Peter Valček. Podľa prieskumu z roku 2004 viac než štvrtina obyvateľov číta krásnu literatúru aspoň raz do týždňa alebo častejšie. Vôbec ju nečíta asi tretina populácie.
ALE AJ TAK TU BUDE STALE NIEKTO PISAT O TOM , ZE NECITAME A TI CO CITAJU SU DRUH NA POKRAJI VYMRETIA ...