ahojte ,,,,ja uz fakt tom u nerozumiem si predstavte ze vidno na chalanovi ze sa mu ta baba paci a on nie aby isiel za nou a prihovoril sa ale ked je s kamaratmi tak aj oni spolu s nim ta ocumuju,sa este aj usmievaju ze mas pocit ze hned pride za tebou al
no ano..chod za nim..a ked uvidis ze to pomohlo....tak ptm gratulujem..ale ked s aukaze ze on len bude pozerat a nic nehovorit..alebo ze len oblbuje..tak kasli na ho..nestoji za to.. ale ja by som za nim urcite sla..staci eln pozdravit..pokecat..a uz uvidis co a ako vela stastia
neviem co je na tom nepochopitelne... ved sa boji, ze ho to dievca odkopne... ale keby to dievca urobilo nieco (napr. napisala by na nejaku cedulku velkymi pismenami, ze ma u nej sancu...), aby ten chalan pochopil, ze sa bat nemusi, hned by to bolo o niecom inom!
@Kikulienkaaa hej, baby ... sak zijeme v 21. storoci ... zo vsetkych stran je pocut rovnopravnost pohlavy ... a to najma zo stran neznejsieho pohlavia ... stale sa chcete vyrovnat muzom ... rovnake platy chcete, ziadna diskriminacia, .... tak v com je problem? ... ked sa na teba usmieval ... asi ti naznacil, ze sa mu pacis ... co si za nim neprisla a neprihovorila si sa mu? ... a stala si tam a cakala? ... co ked aj on stal a cakal??? a teraz zaklada diskusiu, ze nerozumie babam ... ze sa na nu usmial, a ona nic srandujem
xD ver alebo never ale mne sa stalo niečo podobne lenze ja som toho chalana poznla uz dlhsie ... tiež som za nim nešla a pozeral sa na mna (heeeh a aj ja na neho ) .. bolo mi to traaapne ist za nim ... ale kebyze ho nepoznam tak by som asi šla skratka by som to ryskla (je to ako skocit do bazena so studenou vodou skratka sa zhlboka nadychni a skoč xD ) ved nemozes nic stratit pravdepodobne ak sa to nevydari tak ho aj tak viac nestretnes xD
co je na tom nepochopitelne? V prirode sa to robi velmi jednoducho to vies. samcek okuzluje samicku a samicka si vybere samceka, tak to funguje napr. pri zabach, pri vtacikoch nejdem tu pisat o zvieracej risi ale je v tom urcita podoba. takze ja zasa nechapem baby, pozera sa to, usmieva sa to a nic.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
47 komentov
velmi by ste nam to ulahcili ....
Pekne choď za ním
...No 13 roční pucoškovia nevedia, to máš pravdu...
Má síce 13 ale názor ma dobrý, ba lepší ako ty
=D =D =D =D