Raz za čas pozerám správy... Veď aby bol človek trochu informovaný čo sa deje vo svete, aby mal nejaký prehľad. Ale musím povedať, že veľakrát mi je až zle! Čo zle!!! To je prislabé slovo! Hnusí sa mi to všetko čo na tej hlúpej obrazovke vidím! Slzy mám v
Ja som myslel ze mas 14 , nechcem ta urazit ale v 18 tich by si nato mala byt zvyknuta a to v spravach neni zdaleko vsetko zle co sa deje , keby si vedela o vsetkom tak ......
Nemozes si vsetko tak brat lebo ta drbne z toho , mne je to ukradnute ci niekde niekoho zabiju , nesom hajzel ale proste JE
@Mm47 takí, ktorým je ukradnuté, či niekde niekoho zabijú, ma nemôžu uraziť... A aby si bol v obraze, na také veci, ktoré sa dejú, sa jednoducho zvyknúť nedá... Nikdy si na to nezvyknem!! To len ľudia ako ty, lahostajní, si to uvedomia, až keď to pocítia na vlastnej koži...
@Malapohroma myslím, že keby to bolo také jednoduché, tento svet by už bol ľudoprázdny
Ide o to ze tento svet ovladaju ludia, ktori su bez chrbtovej kosti. Dobrych ludi je podstatne viac ako zlych co vsak zmozu ?
Bojovat proti oragnizovanej kriminalite, poukazovat na korupciu ci odhalit cierny trh to vsetko su veci za ktore si uz nejeden bojovnik za spravodlivost vysluzil gulku v hlave.
Bezny obcan nezmoze nic. A ti co maju realnu moc to velmi casto cele podporuju len za ucelom vlastneho nechutneho obohatenia.
Paneboe dievca spamataj sa , ja som zazil na vlastnej kozi 100krat horsie veci , horsie zlo ale keby som mal byt smutny pre kazdeho uplne cudzieho cloveka 10 000 KM daleko tak to je trochu divne nie?
TO neni lahostajnost , to je normalna ludska povaha
@Hluzar presne... A hrozné je, že mnoho ľudí si vlastne ani neuvedomuje, čo sa to tu deje... Naháňajú sa len za prácou, aby uživili hladné krky doma a aby boli zaplatené šeky...
Musis to brat tak, ze na svete sa deje x-krat viac krasnych veci, ale tie su pre tuto retardovanu spolocnost nezaujimave. Predava sa sex, nasilie, kriminalita a to co stat chce
Preto som prestal pozerat TV. A ked si raz za cas pozriem na 15min nejaku televiziu tak sa iba smejem a cudujem, aki su ludia sprosti.
@Mm47 "museli by sme byť úplne bez emócií aby sme nemali žiadny dôvod ubližovať" ...rozmýšlaš vôbec, čo píšeš? Alebo je pre teba úplne prirodzené ubližovať...? Lebo ja som plná rôznych emócií a napriek tomu nemám ŽIADNY dôvod ubližovať a ani právo...
1.) správy na markíze a jojke sú prvotriedny humus. snažia sa urobiť hodinový spravodajský blok a nevadí im že tam natrepú záležitosti, ktoré by sa mohli riešiť tak v nejakom reflexe. neuvedomujú že nie sú CNN a že na tom Slovensku sa toho bohužiaľ až tak veľa nedeje
2.)Nemám rada keď ľudia (ktorí nemajú patričné vzdelanie - čiže nelekári) kritizujú chyby lekárov. Hlavne keď sú to staré babky ktoré trepú piatu cez deviatu.
3.) slovenskú politiku nerieš. hlavne tú vrcholovú nie. hrabú si do vlastných vreciek? samozrejme, kto by to nerobil, keby mal takú krásnu možnosť. robia z nás debilov? samozrejme, keď predseda vlády je populista neschopný uspokojivo odpovedať na normálnu otázku
4.) cigáni boli, sú a budú. preto kriminalita bola, je a bude
@Matii "Nemám rada keď ľudia (ktorí nemajú patričné vzdelanie - čiže nelekári) kritizujú chyby lekárov. Hlavne keď sú to staré babky ktoré trepú piatu cez deviatu. "
nebodaj sa nechces zastavat lekara, ktoremu sa podaril takyto "krasny" kusok?
@Tommyhot nikoho sa nechcem zastávať, na druhej strane pochybujem, že to spravil naschvál. proste si myslím že medicína je príliš komplikovaná záležitosť, aby si hocikto mohol povedať, no, doktor to mal spraviť dobre. zabime ho za to
Ano ano aj ja mám občas rovnaké pocity ako ty raz ma to serie tak,že sa zamýšľam nad tým či sa v tejto skazenej dobe ešte vôbec oplatí mať deti...štát sa čím ďalej tým viac zadlžuje a ľudia stále volia tých psov ktorý majú len plnú hubu kecov a skutek utek...skorumpovaná doba
občas mám pocit, že sa vraciame späť...tak otrokárska spoločnosť je to správne slovo. Počkajme si pár rokov a uvidíme, kde sa to ocitneme. Z mnohých vecí napr.-koľkí pracujúci nemajú vyplatenú mzdu, robia, robia a nič...žiadne peniaze, stačí ak má pán podnikateľ prázdny firemný účet, prachy v ponožke mať môže...to už kde sme.
V tomto svete je už asi všetko možné a tento svet praje tým, čo nemajú chrbtovú kosť a náš zákon im to umožňuje...hlavne, že tie zákony máme...otázne je pre koho a komu slúžia
@alpynus dovoľujem si tvrdiť opak. Bol mor a vraždilo sa, neboli práva. Ale v modernej dobe prichádzajú skôr boje psychické a to je ešte horšie. Najlepšie bolo pred 2000 rokmi. Málo vojen, bolo dobre
proste dnes sú moderné problémy a tie su horšie ako tie problemy ktoré mal napr. človek roku 120. n.l.
@depropex aha, no ale vtedy bolo viac vojen a roznich subojou o uzemie a take takze podla mna sa urcite zije lepsie ako v minulosti. hej a este podstatny fakt, na zemi vtedi nezilo 6 000 000 000 ludii
@nikeboy to je jedno kolko ludi zilo. ale uvazuj - vtedy bolo možno 10 % ludi ktorý žili pokojný život. A dnes si myslíš že ich je viac ? Deti v afrike, iračania, ... nezdá sa to, lebo my sa máme dobre ale je dosť ľudí čo sa má zle. Možno dnes sa má 30% dobre. ale ak aj hej, tak za pár rokov to tak už nebude. jednoducho máme rozdielny názor. Ja by som to chcel aspoň skúsiť, možno aj ten stredovek a doba kráľov a hradov by sa mi zapáčila. A možno by som chcel byť v časoch keď sa dátuju kristove roky.
@depropex no jedno to nieje. myslim ze teraz hej, ved pozri napriklad slovensko, vtedy tu boli rozne kmenove a uzemne spory a urcite aj vojmy. kedze slovania tu prislii az v 5 storocii n.l. . k iraku-v iraku robia zle prave extremisti,nie bezni ludia alebo vojaci. ako za paar rokou to bude viac %??? no hej,rozdielny nazor . no ja zase nie, ved vtedy nebol ani toaletni papier a zubna pasta
Aby bolo jasné...nikomu som nechcela vnucovať svoje názory ani nič také a taktiež beriem všetky názory..každý má nejaký názor a nemusí sa zhodovať s tým mojím (to platí hlavne pre Mm47)... ja som len chcela vyjadriť svoje pocity a vedieť, čo si o tom myslia ostatní...
Obyčajných ľudí ako sme my, by som prirovnala k bábkam, ktoré sú ovládané niekym iným ... Naozaj sa s tým nedá nič robiť? Nič?? Budeme len čakať a ..a čo? Dúfať v lepšie zajtrajšky, ktoré neprídu..?
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
37 komentov
Nemozes si vsetko tak brat lebo ta drbne z toho , mne je to ukradnute ci niekde niekoho zabiju , nesom hajzel ale proste JE
ale nie v týchto veciach máš pravdu vlasnte každému ide len oto získať čo najviac
ODCESTUJ PRE VLASTNE DOBRO!
@Cocca-colla asi už ani ja nebudem
@Mm47 takí, ktorým je ukradnuté, či niekde niekoho zabijú, ma nemôžu uraziť... A aby si bol v obraze, na také veci, ktoré sa dejú, sa jednoducho zvyknúť nedá... Nikdy si na to nezvyknem!! To len ľudia ako ty, lahostajní, si to uvedomia, až keď to pocítia na vlastnej koži...
@Malapohroma myslím, že keby to bolo také jednoduché, tento svet by už bol ľudoprázdny
Bojovat proti oragnizovanej kriminalite, poukazovat na korupciu ci odhalit cierny trh to vsetko su veci za ktore si uz nejeden bojovnik za spravodlivost vysluzil gulku v hlave.
Bezny obcan nezmoze nic. A ti co maju realnu moc to velmi casto cele podporuju len za ucelom vlastneho nechutneho obohatenia.
TO neni lahostajnost , to je normalna ludska povaha
Preto som prestal pozerat TV. A ked si raz za cas pozriem na 15min nejaku televiziu tak sa iba smejem a cudujem, aki su ludia sprosti.
nechapes to proste o com pisem , ako to myslim
1.) správy na markíze a jojke sú prvotriedny humus. snažia sa urobiť hodinový spravodajský blok a nevadí im že tam natrepú záležitosti, ktoré by sa mohli riešiť tak v nejakom reflexe. neuvedomujú že nie sú CNN a že na tom Slovensku sa toho bohužiaľ až tak veľa nedeje
2.)Nemám rada keď ľudia (ktorí nemajú patričné vzdelanie - čiže nelekári) kritizujú chyby lekárov. Hlavne keď sú to staré babky ktoré trepú piatu cez deviatu.
3.) slovenskú politiku nerieš. hlavne tú vrcholovú nie. hrabú si do vlastných vreciek? samozrejme, kto by to nerobil, keby mal takú krásnu možnosť. robia z nás debilov? samozrejme, keď predseda vlády je populista neschopný uspokojivo odpovedať na normálnu otázku
4.) cigáni boli, sú a budú. preto kriminalita bola, je a bude
nebodaj sa nechces zastavat lekara, ktoremu sa podaril takyto "krasny" kusok?
V každom prípade: v minulosti sme na tom (ako ľudstvo) boli omnoho horšie.
V tomto svete je už asi všetko možné a tento svet praje tým, čo nemajú chrbtovú kosť a náš zákon im to umožňuje...hlavne, že tie zákony máme...otázne je pre koho a komu slúžia
proste dnes sú moderné problémy a tie su horšie ako tie problemy ktoré mal napr. človek roku 120. n.l.
Obyčajných ľudí ako sme my, by som prirovnala k bábkam, ktoré sú ovládané niekym iným ... Naozaj sa s tým nedá nič robiť? Nič?? Budeme len čakať a ..a čo? Dúfať v lepšie zajtrajšky, ktoré neprídu..?
Ale ma to serie...