@zuzana15 autorka diskusie to totiž napísala zle, nie je to 1:31 - 1:33, ale je to niečo okolo 1:34
a podľa mňa tam vulgarizmus nie je, tie retardované médiá to nafukujú, je tam latinská veta "Lia sankte di alla manna", čiže "Osláv sa tvoje sväté meno, Pane môj", ja tam tiež počujem niečo ako "po*eb sa, Denis", ale je to len sluchový klam...
Ako môže byť niekto tak sprostý a založiť diskusiu "Viem, že je to staré a všetci to poznáte, ale viete, že v pesničke Horehronie je nadávka?"...Panebože...
akoze kym ste to napisali tak som si tu cast tri krat pustala a nic a pocujem o tom prvy raz (uurcite to nebude tym, ze piesne tohto typu sledujem asi ako sucasnu geopoliticku situaciu zimbabwe)
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
38 komentov
áno, je to staré
áno, my o tom vieme
A pokiaľ nevieš tak je to niečo v inom jazyku.
Neviem už v akom.
a neviem, či sa tomu radšej vyhnúť alebo si pripraviť kilo-dve paradajok
Tak kilo alebo dve?
a podľa mňa tam vulgarizmus nie je, tie retardované médiá to nafukujú, je tam latinská veta "Lia sankte di alla manna", čiže "Osláv sa tvoje sväté meno, Pane môj", ja tam tiež počujem niečo ako "po*eb sa, Denis", ale je to len sluchový klam...
btw ja si skor myslim ze to spieva na demitru co nedal ten gol na olympiade proti kanade ze POJEB SA DEMITRA
pravda
vsak, autorka diskusie?
zmysluplny text
Keď vieš, že je to staré a keď vieš, že sme o tom už počuli, načo to sem preboha dávaš?
(v prípad že berieš zo záhrady.. tak je to len na tebe )
Ale samozrejme, každý počuje len to, čo chce a to, čo vie...