ako sledujem chalanov už pár rokov tak takmer každý chlap ma okolo 185 cm tak čo ti vadí? ja mám 165 a som krpatá, poznám chalanov a baby čo sú oveľa nižší ako ja...
tak jej napis nieco ze "mrzii ma to milacik, zachoval som sa ako totalny kkt a myslel som egoistickz iba na seba. odpust mi prosim, milujem ta a bolo to naposledy co som zrusil stretnutie s tebou len koli chalanom. si pre mna vsetko!!! nechcem ta stratit, odpustis mi? urobim cokolvek!" spravis zo seba kkta a par teplych slov o tom ako ju milujes a zmekne. tak kopiruj
Nabudúce ak sa budeš s niekym radiť, mu povedz nech ti zreteľne označí, čo máš iba skopírovať Komentář: chlapská úprimnosť... a šikovnosť
a čo chceš 190 sak budeš vyzerať ak koot totalny ja mam 14 rokov a meriam tiež 180 a uplne mi to stačí vyšší už nechcem biť, to je uplne normalná vyška a vôbec mi nevadí ked budu aj vyšši si zober aky nemotorný budu , taky ludia maju aj problemy z oblečením atd,
malo to urcite neni napriklad poznam aj chalanou ktory maju cez 20rokov a meraju nejak okolo 170-182cm...ale zasa poznam aj chalanou co maju 17-19a meraju aj 2metre..
180 je viac nez dost, kopa chalanov v tvojom veku je aj o dost nizsich, este len zacinaju poriadne rast a aj ty este zrejme porasties, trva to ovela viac rokov, tak nemaj boja. aj keby si uz neporastol nejak vela, uz teraz mas viac ako mnohi ini. ale ty urcite este vyrasties aspon takych 5cm, zalezi, akych mas rodicov
@zahi no to mas ozaj malo, ale vsak to nevadi, mohlo byt aj horsie, aspon si iny ako ostatni. malo ta doma tahali. a aj tak mas velku sancu, ze si najdes nizsiu babu, ak by si chcel
@kurope tak to mozes byt rad, ze mas vobec tolko vela v 14 rokoch, to sa az cudujem, odkial si tolko nabral. asi budes uz tak trosku pomalsie rast teraz, iba ak by si mal zas vysokych starych rodicov alebo koho ale to uz zas budme pri zemi
@Similda ja tiež nechapem,jediny taky vzžší človek z rodiny (ako tak pokrvnej) je bratranec a ten má 195 cm, ale to nemá z našej rodiny ale zo strany jeho otca, no a jediny kto mal tak viac ako 180 cm bol babkin otec
@positive34 fuu viem o čom hovoríš tiež mám cca 180cm... a dosť mi to lezie na nervy ako sa na všetkých kukám zhora =D nájsť tak nejakého človeka s podobnou výškou aby som sa nemusela k nikomu zohýnať =D
@lilluska228 dobre, že mám frajera vyššieho síce nie o veľa (2-3cm) ale ja sa rada natiahnem na špičky a tvárim sa , že som menšia hej ale..aj v škole som najvyššia z báb..pomaly z chalanov strašné dačo na každého sa pozerám zvrchu ..a potom mi hovoria , že som namyslená..
@70 dobréééé veď keby mal km, tak mohol by ležať doma a zároveň byť v škole, i u babky v susednej dedine... pritom by si popíjal pivo v krčme ... byť kilometrovým človekom má svoje výhody
@kurope hej hej pravdu máš =D ale tak ja som si už akosi zvykla =P
@positive34 no ja som druhá najvyššia z celej triedy =D aj z chalanov.... ale to bude asi preto lebo máme 3 chalanov =D ale jeden je asi taký rovnaký ako ja =D juuj ale ti je =D aspoň pri niekom máš pocit že si nižšia =D
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
79 komentov
Ach, takto sa búrajú detské sny ...
tak jej napis nieco ze "mrzii ma to milacik, zachoval som sa ako totalny kkt a myslel som egoistickz iba na seba. odpust mi prosim, milujem ta a bolo to naposledy co som zrusil stretnutie s tebou len koli chalanom. si pre mna vsetko!!! nechcem ta stratit, odpustis mi? urobim cokolvek!" spravis zo seba kkta a par teplych slov o tom ako ju milujes a zmekne. tak kopiruj
Nabudúce ak sa budeš s niekym radiť, mu povedz nech ti zreteľne označí, čo máš iba skopírovať Komentář: chlapská úprimnosť... a šikovnosť
ale ak ti to urobí radosť, hej, je to hrozné, do 18-ky musíš dorásť do dvoch metrov inak nebudeš plnohodnotný chlap.
@zahi no to mas ozaj malo, ale vsak to nevadi, mohlo byt aj horsie, aspon si iny ako ostatni. malo ta doma tahali. a aj tak mas velku sancu, ze si najdes nizsiu babu, ak by si chcel
@lilluska228 dobre, že mám frajera vyššieho síce nie o veľa (2-3cm) ale ja sa rada natiahnem na špičky a tvárim sa , že som menšia hej ale..aj v škole som najvyššia z báb..pomaly z chalanov strašné dačo na každého sa pozerám zvrchu ..a potom mi hovoria , že som namyslená..
@positive34 no ja som druhá najvyššia z celej triedy =D aj z chalanov.... ale to bude asi preto lebo máme 3 chalanov =D ale jeden je asi taký rovnaký ako ja =D juuj ale ti je =D aspoň pri niekom máš pocit že si nižšia =D