skuste delenu stravu, je to vyhodne v tom ze je to dieta aj to nie je dieta ked viete o com je rec, ale ked nie: mate 4 dni. 1.spociva v tom ze je bielkovinovy, 2.strukovinovy, 3.bud cestovinovy alebo pizzovy a 4. najtazsi asi ovocny stale tieto dni striedas, musis pit vela vody, nesladene, dobre su tie ochutene rajce. na ranajky 1 kus ovocia napr. 1 banan alebo mandarinka to je proste jedno. obedovat sa moze od 12tej a das si velku porciu predtym musis vypit pohar vody, na veceru jedz to iste co na obed len v polovicnej porcii. a trva to 90dni...sice ja som ju naplno nedrzala, schudla som, ale poznam ludi ktori schudli minimalne 8 kil, jedna teta dokonca 20kil mala dole...nieje to drasticke len sladke musis obmedzit, a nemusis ani sportovat, zalezi na tebe
V prvom rade by si mala upraviť svoju stravu. Úplne vylúčiť sladené nápoje- kofola, sprite a podobne.. piť len čistú vodu, čaj a minerálku.
Strava.. nemusíš vyhadzovať z jedálnička nič.. stačí, ak vyhodíš sladkosti.. (sem-tam (tj raz za týždeň) si ich dopriať môžeš).. budeš jesť raňajky, desiatu, obed, olovrant, večeru.. po večeri nejesť nič.. už iba ráno.
Mohla by si si nájsť nejaký zaujímavý šport.. behanie, plavanie, bicyklovanie, volejbal, futbal ... je ich xyz.. tak si niektori vyber.. a rob ho co najpravidelnejsie.. najprv pomenej a potom postupne pridavaj (ak chces behat/bicyklovat/plavat.. vzdy najprv par km/m.. postupne pridavat) ...
Sice bude trosku trvat, kym si telo zvykne na to vsetko.. uvidis ze to pojde lahko.. ja som od februara takto schudol 5-7 kil... sice som to v poslednej dobe zanedbaval.. chystam sa k tomu vratit.. voda.. peso do skoly, zo skoly.. bicykel, plavanie, sladkosti prec...
beaniíím spalujes najviac tuku (aj sexom upraviť jedálniček jest inimálne 5x denne mensie dávky = urýchlenie metabolizmu
nejest po 5tej blbost .... 2 hodiny pred spánkom nejest nič respektíve nejaké jablko aby si šla spať polohladná ...
Piť vela tekutín ....
Nejake cvicenia,ked je takto pekne behať bicikel, brušáky našikmej lavicke a podobne ... mali yb ste zvládať v pohode 3x 60 brušákov ..a hlavne behat behat tak 2 kilometre každý vecer potom sa ist osprchovať a hned spať zaručene nebudete hladný po behaní
heh ako kukám tak ja som pekne tažký ale to nebude tukmy len pre zaujimavost 188cm 88-90 kilo behám každ vecer 5kilometrov.. po polných cestach asi tak že 2kilometre hore kopcom kilometer normálka a 2 kilometre dole kopcom ... nebehám kvoli chudnutiu ale kvoli výdrži a stravu mám ranajky usene vločky jogurt
desiata grahamove rožky nejaký platkový syr obed kura,rybi,ryža,strukovina nejaka , olovrant to mam pred treningom lahko stravitelne jedno čiže zase ousene vločky,krupicova kaša nejaky puding ... a po cvicený zase rýchlo stravitelná strava a vecera kura samozrejme že kura na olivovom oleji
@lenuska175 vies moja, ale take tie 13rocne baby su este vo vývine ..takže preto sa neodporúča držať žiadna dieta ani chudnut.. lebo ked si dodrbes metabolizmus, mozu ti nastat rozne poruchy..
njn, to sa neda inac len pohybom a vyvazenou stravou... ale jednoznacne..
TO CO PRIBERIES = TO CO ZJES - TO CO SPALIS ... takze ked mas nadvahu potom je jasne co je v tej rovnicy zle... (jasne ze ked to nieje neakov chorobov)
takze ked budes spalovat viacej ako budes primat tak budes chudnut ...
zacni pit kazdy den zeleny caj ale bez cukru!!to ta poriadne odvodni a ked do toho pridas pravidelnu stravu apson 5krat za den a nejaky ten pohyb sem-tam tak onedlho uvidis vysledok nejaky
jesť zdravo radšej v menších množstvách ako sa naraz nažrať na prasknutie. Málo soliť (soľ zadržiava vodu v organizme), športovať - kolieskové korčule na stehná a zadok a plávanie na celé telo, sladkostí čo najmenej. Ja to riešim tak, že mám jednu tyčinku na deň, viac nič, keď tak nejaké cereálie keď ma prepadne chuť na sladké. a pred spaním nejesť nič ťažké na žalúdok. sú z toho len nepríjemné sny.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
33 komentov
Riesim to tak ze jem vsetko ale len do piatej
Kazdy vecer zo 50 brusakov a rano chodim behat
Nemienim sa uplne tyrat koli pár kilam,...
Aha,takze podla teba mame byt v 13 nejaké 100 kilové prisery??
Ved ked to naberem v puberte,tak lahko sa toho nezbavím..
Neznásam toto odsudzovanie podla veku...
nejem po piatej
a každý deň urobím zo 50 brušákov a bicykel..chcem si kúpiť švihadlo..uvidím..
snád to bude na niečo dobré...
V prvom rade by si mala upraviť svoju stravu. Úplne vylúčiť sladené nápoje- kofola, sprite a podobne.. piť len čistú vodu, čaj a minerálku.
Strava.. nemusíš vyhadzovať z jedálnička nič.. stačí, ak vyhodíš sladkosti.. (sem-tam (tj raz za týždeň) si ich dopriať môžeš).. budeš jesť raňajky, desiatu, obed, olovrant, večeru.. po večeri nejesť nič.. už iba ráno.
Mohla by si si nájsť nejaký zaujímavý šport.. behanie, plavanie, bicyklovanie, volejbal, futbal ... je ich xyz.. tak si niektori vyber.. a rob ho co najpravidelnejsie.. najprv pomenej a potom postupne pridavaj (ak chces behat/bicyklovat/plavat.. vzdy najprv par km/m.. postupne pridavat) ...
Sice bude trosku trvat, kym si telo zvykne na to vsetko.. uvidis ze to pojde lahko.. ja som od februara takto schudol 5-7 kil... sice som to v poslednej dobe zanedbaval.. chystam sa k tomu vratit.. voda.. peso do skoly, zo skoly.. bicykel, plavanie, sladkosti prec...
a tak .. drzim palce
ale boli sviatky asi som pribral... som len cvičil... a cvičím stále... nikto mi z pod huby nevyberie fajne jedlo...
nejest po 5tej blbost .... 2 hodiny pred spánkom nejest nič respektíve nejaké jablko aby si šla spať polohladná ...
Piť vela tekutín ....
Nejake cvicenia,ked je takto pekne behať bicikel, brušáky našikmej lavicke a podobne ... mali yb ste zvládať v pohode 3x 60 brušákov ..a hlavne behat behat tak 2 kilometre každý vecer potom sa ist osprchovať a hned spať zaručene nebudete hladný po behaní
desiata grahamove rožky nejaký platkový syr obed kura,rybi,ryža,strukovina nejaka , olovrant to mam pred treningom lahko stravitelne jedno čiže zase ousene vločky,krupicova kaša nejaky puding ... a po cvicený zase rýchlo stravitelná strava a vecera kura samozrejme že kura na olivovom oleji
- » www.birdz.sk/maslo/chudneme-...
sportovec Patrick (@tenpatic ) zacal pisat kazdy tyzden o chudnuti z teenagerskeho pohladu
ak máš dobrý metabolizmus máš to rýchlo... len treba pevnú vôľu..
a ked to moze byt menej ucinejsie ale chces to aj prezit tak tak isto moc nezrat, vela zeleninky a ovocia a hybat sa
proste jedz to na co mas chut kazde 4hodiny a cvic respektive maj nejaky pohyb...
garantujem ze schudnes
TO CO PRIBERIES = TO CO ZJES - TO CO SPALIS ... takze ked mas nadvahu potom je jasne co je v tej rovnicy zle... (jasne ze ked to nieje neakov chorobov)
takze ked budes spalovat viacej ako budes primat tak budes chudnut ...