raz pred este vela rokmy som sa sem dostala omylom asi 4roky dozadu a to asi na desat sekund na niekoho profil/webku a potom som odisla a az teraz prednedavnom nemenovana osoba ktora ma ani nepozna ..
ja som to videl spolužiačke v škole na monitore... opýtal som sa že čo to je... a hned ma zaregistrovala... od septebra na tejto stránke fičím.... a už som sme si zažili od septembra v triede s touto stránkou
Ja som to našiel trochu ošemetnejšie Som ešte cez web"n walk hľadal informácie o platonickej láske a niekto to tu mal v blogu. Tie blogy ma zaujali, tak som si pozeral v mobile RSS a zistil som, že je tu kopa iného - bohového, tak nasledovala registrácia
ja som náhodou hladala na googli poďakovanie, našlo mi lachance a potom som sa prihlasila, lebo sa mi to páčilo. Ale prihlasila som sa tak,aby som si niečo zistila..ale nakoniec mi tá dotyčná osoba prišla nato, že som to ja ..takže keď ona to už vedela..že kto som, tak som tu chodila už každý deň. A veľmi sa mi tu pááči takže asi tak a som rada, že mi na to prišla, že som to ja, aspoň som tu
vygúglil som sa nejak k nemu, ale najprv sa mi nepáčil. Čítal som tuším fórum a tam boli také blbé otázky a blbšie odpovede, že som si povedal: "To čo tu je zač, sem neprídem už nikdy viac."
prešlo pár mesiacov a nudil som sa na inom podobnom projekte a tak som vygúglil Birdz a zaregistroval som sa, doteraz neľutujem
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
31 komentov
cez kamosku som ho spoznal...
hneď vtedy som zistil jaké úbohé je to keď niekto založí diskusiu o gayoch muhehe
inak som nasiel baner na jednej stranke...
prešlo pár mesiacov a nudil som sa na inom podobnom projekte a tak som vygúglil Birdz a zaregistroval som sa, doteraz neľutujem
potom som sem obcas prispel blogom
a v auguste som sem zacal chodit denne..