podľa toho aká sa danej osobe hodí, nie? niekomu ide viac blond, niekomu zase čierna, niekomu červená... záleží...
mne osobne by sa vraj mali hodiť všetky farby, len trošku by niektoré vyzerali zvláštne kvôli tmavému obočiu... preto som verná tmavohnedej, poprípade čiernej, podľa nálady...
no naj by mala byť aj tak prirodzená, škoda, že ja bohužiaľ mám takú prirodzenú farbu vlasov, že vyzerám na 12 a podľa mňa sa mi vôbec nehodí. kedysi som mala inú, bohužiaľ sa mi zmenila a neni to to, čo to bývalo... ale žijem s tým. no závidím každému, kto má peknú prirodzenú farbu...
kolkokrat to tu este bude ????????? stale stale stale tie iste picvoiny sa dokolecka musite pytat !! nac vlasne este existuju tieto ankety a diskusie ? sak stale..aka farba vlasov je naj ? co mam kupit frajerovi na narodky ?? co pocuvate ? ako travite leto ??
wranna - ja som mala červenú na hlave pred troma rokmi a odvtedy mám čiernu a už ma z nej ide drbnúť A mala si fialovú? Bože, to je úplne dokonalá farba, všetkým mojim literárnym postavám dávam buď červené alebo fialové vlasy
@psycholilithka no hej mala, názov farbi bol žiarivá fialová a ja som to mala opačne začala som čiernou, potom modročierna, potom fialová a teraz červená
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
25 komentov
proste sa mi najviac páči čierna. aj ja mám čierne vlasy a som na ne hrdý lebo sú také čierne že sa ma ludia pýtajú či si ich farbím
Mojím snom sú fialové/tmavomodré vlasy a páči sa mi hádam každá neprirodzená farba.
mne osobne by sa vraj mali hodiť všetky farby, len trošku by niektoré vyzerali zvláštne kvôli tmavému obočiu... preto som verná tmavohnedej, poprípade čiernej, podľa nálady...
no naj by mala byť aj tak prirodzená, škoda, že ja bohužiaľ mám takú prirodzenú farbu vlasov, že vyzerám na 12 a podľa mňa sa mi vôbec nehodí. kedysi som mala inú, bohužiaľ sa mi zmenila a neni to to, čo to bývalo... ale žijem s tým. no závidím každému, kto má peknú prirodzenú farbu...
Osobne sa mi páčia pekné odtiene ryšavej, či bordovej