taliančinu viem na dost vysokej urovni kedze som v taliansku uz pol roka a 5 mesiacom ma este caká, anglina je tak asi na B2, spanielcine rozumiem dost vela ale neviem moc rozpravat, latincinu sa ucim pol roka a celkom mi ide, a viem aj základy nemčiny
@majo16 mnohým slovám nerozumejú... hlavne tí mladší... keď som bola menšia a boli sme v česku u akej si rodiny tak som si z tých detí robila riť a smiala som sa na nich som im povedala slovenskú slovíčko ench uhádnu čo to je bavilo ma to
ale inak, rozumieť po česky nie je problém, ale skúste rozprávať po česky tak, aby ste tam nepchali slovenské slová, počeštené slovenské slová a slovenské skloňovanie!
@nathalicatko - Super pesnička náhodou Mám predmet "Jazyk mladých" a analyzujeme tam FR rap. Možno to tam nejak použijem... Ten predmet ma učí oceňovať rap
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
51 komentov
Rozumiem anglicky, slovensky, česky, slovinsky, chorvátsky, rusky, polsky.
a nemčina to.... nom, to sa zlepší
@majo16 ale vieš čo je haluška? česi nám vôbec tak skvelo nerozumejú ako my
dobre, ovládam je silné slovo, ale povedzme, že dohovorím sa a rozumiem odborným jazykovedným textom
(takže do tejto kolónky by som okrem slovenčiny dala nemčinu, fínčinu a anglinu, hoci moja výslovnosť je desná)
ak by som mala menovať jazyky, ktoré som sa dakedy začala učiť a viem z nich pár základných fráz a najzákladnješiu gramatiku, tak by sme tu boli dlho
ale vieš, čo je horšie? ja naozaj nemusím rap...je mi dosť proti srsti, ale čo za kravinu viem naspamäť...?! francúzsky rap!
a rap po Francúzky? a ešte na spameť?? to čo prosím ťa počúvaš?!
inak, ja počúvam len kvalitu..-.-" toto je taká čierna špinka na zozname
z Rapu mi je zle