citala som twilight + midnight sun
a ten film... tak fayn herci uzasni... ale tie dialogy... to nepresne usporiadanie... hmm .. kniha je nieco famozne oproti filmu x)... dufam ze new moon bude lepsie spracovany novym reziserom x)
suhlasim s tym, ze keby som necitala knihu asi by som poriadne nepochopila som nemohla jak bella zistila, ze je edward upir a isla do toho lesa a edward za nou isiel jakoby ju tam chcel zozrat to bolo fakt divne.. okrem toho sa mi nepacilo, ze boli len chvilku spolu a kratko nato si uz vraveli ze ooh ty si moj zivot... tym, ze vystrihli nejake sceny - co sice minimalne jedna co som videla nedavala logiku, ale dotvaralo to ten dojem ako su do seba zamilovany - to potom vyznelo divne..
ale inak docela v pohode... herecke obsadenie sa mi pacilo, baseballova scena bola uzasna a charlie.. bol uplne perfektny
ale tie efekty paneboze to ma zabilo.. som rada, ze na dvojku bude vacsi rozpocet a vymakany reziser
Ak mám byť úprimná, film je naozaj len slabý odvar oproti knihe, ktorá je naozaj výborná! Ale čo ma najviac sere, že film a HLAVNE tie jebnuté detičky z toho spravili komerčnú sračku
Joj!šak už prestaňte kniha sa mi nenormálne páčila cca pred rokom a pol...a teraz okolo toho robí každý takú vedu...toto neznášam...vo filme akurát tak Pattinson je dobrý(no ani nie tak ako herec
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
24 komentov
a ten film... tak fayn herci uzasni... ale tie dialogy... to nepresne usporiadanie... hmm .. kniha je nieco famozne oproti filmu x)... dufam ze new moon bude lepsie spracovany novym reziserom x)
ale inak docela v pohode... herecke obsadenie sa mi pacilo, baseballova scena bola uzasna a charlie.. bol uplne perfektny
ale tie efekty paneboze to ma zabilo.. som rada, ze na dvojku bude vacsi rozpocet a vymakany reziser
kedze tam su len moznosti tykajuce sa filmy- titulky
KNIHA ...JE..LEPSIA!!!
admini?? ked sa moja recesna anketa zmazala, aj toto by mohlo okamzite prasit
tahet!! BOLO TO TU STO KRAT
...overall: kokotina