ptam se protoze me to zajima, nakolik jsem s kamkou ve meste sledoval lidi a to jsme spolecne natrefili
na jine burany /jakoze ponozky v sandalech a podobne/..Jinak dle naseho pruzkumu jednoznacne nejvic lidi, kluci i holky nejcasteji nosi bile Ja taky tak
to je jediný kus oblečenia, na ktorom mám rada všetky odtiene ružovej a rada ich nosím hlavne zvieratkové - mám v zbierke plameniaky, mačky, psy, tučniakov, soby, zajace, somáriky
inak biele nemám vôbec, len kotníkové čierne a rôzne pásikáve :happy:
Pripadne este sede a podobne neutralne farby (+ niektore su bodkovane :happy: ) ale vzdy kotnikove a do cinanov atd ked mam kratke gate tak taake tie balerinove, cize to vyzera, ze ziadne nemam
ja v lete nosím tie krátke ponožky všetkých možných farieb (biele mám možno jedny ) a v zime klasické ponožky alebo podkolienky tiež všetkých možných farieb
bársjaké a zásadne mi nikdy neladia k zvyšku oblečenia
a zistila som, že mám dokopy asi viac párov ponožiek ako všetkého oblečenia dokopy, proste strašneveľa
Všetky zvieratkovské a infantilné, čo nájdem. Dosť často nosím každú inú (ale len do topánok v ktorých to nevidno)... aby keď sa už niekde vyzujem tak som mohla machrovať rovno dvoma peknými (ok, popravde preto lebo nikdy nestíham a vezmem prvé dva kusy rovnakej dĺžky)
Keď mám náhodou nohavice a členkové topánky, že tam ten kus ponožky vytŕča, tak si požičiavam čierne alebo nejaké neutrálne, lebo všetky mám dosť vesmírne
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
24 komentov
na jine burany /jakoze ponozky v sandalech a podobne/..Jinak dle naseho pruzkumu jednoznacne nejvic lidi, kluci i holky nejcasteji nosi bile Ja taky tak
inak biele nemám vôbec, len kotníkové čierne a rôzne pásikáve :happy:
ale nosievam ich do tenisiek, nie do sandálov
napriklad
a zistila som, že mám dokopy asi viac párov ponožiek ako všetkého oblečenia dokopy, proste strašneveľa
Keď mám náhodou nohavice a členkové topánky, že tam ten kus ponožky vytŕča, tak si požičiavam čierne alebo nejaké neutrálne, lebo všetky mám dosť vesmírne