Pretacas informacie. Nepovedal ze ho nevymeni. Povedal ze veľa ruských rodín ma nejakého člena v nemeckom zajatí a nemajú takú možnosť vymeniť niekoho zaňho a aby sa nevyvysoval nad obyc. ľudí tak to odmietol. "Veľa Rusov prišlo o členov rodiny. Oni možnosť vymeniť ich nemali. Nie je spravodlive aby som ja trpel menej ako zvyšok Ruska".
Chcel byť príkladom pre Rusov a ukázať im ze je s nimi...... Dôvod odmietnutia bol taký ze veľa obyc. ľudí tiež malo v zajatí syna .................. A oni ho vymeniť nemohli.
@trash Jááj.
Tak prepáč ja že to chces prekrutiť tak že akože bol tak krutý že mu nezáležalo na vlastnom synovi.........
No a spravodliví určite bol nech si hovorí kdo chce čo chce.
Krutosť nemusí byť nespravodlivosť.....
@vytvoreniestranky Tak niečo asi z dejín viem niekto pozerá US americký film ako krutým spôsobom nejaký superzabiják vykoná spravodlivosť a povie ako je to super ale Spomeň ako naložil zo svojim synom Stalin a už je pohoršený? Či kresťania... Velebia svojho boha za to že poslal na smrť svojho syna ale od Stalina to bolo nemorálne a kruté...
vzhladom na to ako sa Stalin spraval k svojej rodine(prvu ženu dohnal k samovražde,synovi po pokuse o samovraždu povedal že je tak neschopny že sa nedokaže ani zabiť,niektorych členov rodiny dal poslal do gulagu)ma to neprekvapuje
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
11 komentov
Chcel byť príkladom pre Rusov a ukázať im ze je s nimi...... Dôvod odmietnutia bol taký ze veľa obyc. ľudí tiež malo v zajatí syna .................. A oni ho vymeniť nemohli.
Tak prepáč ja že to chces prekrutiť tak že akože bol tak krutý že mu nezáležalo na vlastnom synovi.........
No a spravodliví určite bol nech si hovorí kdo chce čo chce.
Krutosť nemusí byť nespravodlivosť.....