asi Billa, máme ju blízko a majú tam všetko čo chcem... v Lidli nakupuje mama, hovorí že tam majú lacné veci, ale odvtedy čo ho tu postavili, som tam ešte nebol (2 roky asi ... Tesco mám ďaleko, tam chodím pozerať len na pc hry a kupovať loptičky
síce ho mám asi najďalej... ale mám ho blízko pri škole.. tak tam chodíme často cez prestávky.. a včera nás tam vyhnala učiteľka na zastupovanej hodine...
V Kauflande nakupujem asi najčastejšie, ale podľa mňa najlepší tovar je z Lidlu. Možno preto, že sú to nové veci cudzích značiek, na ktoré nie sú Slováci až tak zvyknutý. Nesmiete dať na ohováračky blbých ľudí. Musíte ten tovar spoznať, inak nikdy neprídete na to aké chuťovo perfektné veci tam predávajú - a za výbornú cenu. Garnáty, gyros, zmrzliny, schwarzvaldská šunka, super vína, či výborné čokolády v cene Milky, na ktoré sa Milka zďaleka nechytá. Proste treba skúšať a hľadať a nájdete fakt také potraviny, ktorý nikde inde nekúpite.
V Tescu chytím vždy akúsi fóbiu z množstva ľudí, z veľkej plochy a musím odtiaľ rýchlo vypadnúť preč. Navyše mi vadí, že tovar majú predražený a má nesprávne cenovky.
Tesco - mám ho najbližšie + teraz mi veľmi chutia tie ich Light choices a je mi tak celkovo najsympatickejšie . Lidl nemám vôbec rada, nikdy tam nič nekúpim, majú tam úplne divné veci..... A ešte Billu mám vcelku rada, ale tá je dosť drahá
Tesco a keď sme niekde kde je kaufland tak kaufland...alebo hypernova...ale na okolí máme len Billu, Lidl a Tesco..takže tesco..jednotu nemusím...a CBA - forever
jednota a billa, to najlepšie pre mňa je takmer na dennom poriadku a veľmi často metro, príležitostne kaufland a lidl, podľa toho, čo leták ponúka tesco je príliš ďaleko, nechodím tam...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
31 komentov
alebo sexshop :o
V Tescu chytím vždy akúsi fóbiu z množstva ľudí, z veľkej plochy a musím odtiaľ rýchlo vypadnúť preč. Navyše mi vadí, že tovar majú predražený a má nesprávne cenovky.