hmm...boli ste alebo chystáte sa tam??? hmm..... odkial sa odchádza(viem ze z Terchovej) ale presne miesto....cena..sprievodca.....len normálne info...kokotské reči si nechajte !
Bol som tam davnejsie. Smerom zo Ziliny prejdes cez Terchovu a dostanes sa do Nizni Beresovci. Tam zahnes do prava smerom do "lesa" (to uz by si mala vidiet znacky vsade naokolo) a si tam. Neviem o tom, ze by tam boli nejaki sprievodcovia, toboz ze by sa nieco platilo.
bol som tam pred rokom, je to kúsok od Terchovej, viac si nepamätám. hlavne si neber polobotky čo sa nosia k obleku ako ja, skoro som sa tam prizabil na tých blbých rebríkoch žiadny sprievodca tam netreba, ideš len po šípkach
Skús www.hiking.sk tam je "hikeplanner" na pravej strane,tam si pekne naplánuješ cestu,vidíš tam aj čas,ako dlho Ti bude daná cesta trvať,mapa atď...určite Ti to pomôže
ja som tam bola na skole v prirode samizda davno daavno este.odchadzali sme z makova?a potom desi ku ceste a tam bola odbocka ze diery..a nic si nepametam len ze to bola fajn slapacka po tych mokrych rebrikoch a sprievodcu sme mali ale uz neviem ani co a ako len ze vravel ze taku babu tam ras ustipol had a ze ak niakeho uvidime nech kricime ale to je vsetko asi ale drahe to nebolo rozhodne iked ktovie hento mohlo tak pred 5-6 rokmi no
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
15 komentov
je tam krásne a klzko..
» hiking.sk/hk/li/sluzby-hi...
kukni
» oravainfo.sk/tury.php?inf=58...
ale hej bol som tam dávnejšie a teraz keby tam idem, tak volám kamarátovi z terchovej a bude to i s výkladom /on mne a ja jemu /
Veď kto iný by to vedel lepšie