Už ste jedli napríklad Pocky tyčinky alebo niečo podobné? Viete, ono to vyzerá celkom zaujímavo a rada by som to vyskúšala ale neviem si ani predstaviť ako chutia napríklad tie zelené medvedíky, dokonca ani tie pocky tyčinky. Už ste jedli niečo také
Chutnala som raz od kamošky keď bola v Tokiu a mi doniesla tie tyčinky čo sú na prvom obrázku ale nie čokoládové ale jahodové a volali sa dajako inak lebo mali len japonské znaky na krabičke ale vyzerali rovnako. Chutili v pohode. Skoro presne tak jak tie čo predávajú v lidli.
@5 áno pýta sa na Japonské sladkosti a ty tu zarveš o číňanoch.. ta ty vieš
A k téme...
Nejedol som ani Pocky ani nič z Japonských sladkostí a ani nechcem.. A to mám Japonsko strašne rád ale proste tie ich sladkosti sa mi nepáčia. Hlavne tie ich fazuľové zmrzliny mi prídu divné
Pocky majú v Tescu, a celkovo azijske veci su zaujímavé, z japonská som mal iba nejaké ryzove cukríky tie chutili jak lepidlo z vietnamu malinovky, ryzu, rezance, bonbony cokolada mi nechutila, niečo ako ukrajinske cokolady. Najzaujímavejšie a asi aj najchutnejšie boli čínske srandicky a celkovo v och sladkostiach citit ze je to presladena umelina
@minnie732 ono sa to volá Natto Ice Cream.. a to Natto mi pripomínalo fazuľu ale teraz čo čítam na Wikipedii tak to je skôr sójový bôb než fazuľa...
Ak by si chcela tak kukni kanál tohto dievčaťa "Sharla in Japan" natáča Vlogy z Japonska a má tam veľa videí kde je rôzne Japonské sladkosti alebo pije nápoje a tak
Pocky mi velmi chutiaaa furt ich tu kupujem a jedny som mala aj take s mandlamk tie boli super ako zatial som nenatrafila na nic mega ohurujuce co by som mala nutkanie nakupit na kila a zobrat si na slovensko lebo ti nenajdem a tie pandy som mala klasixke a boli dobre ale klasika hentie zelene su asi matcha to chutnat nechcem asi
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
19 komentov
a medvedíkov som ešte nemala tú česť jesť
ale jedla som napríklad aj toto
» banzai.sk/d/meiji-hello-p...
A k téme...
Nejedol som ani Pocky ani nič z Japonských sladkostí a ani nechcem.. A to mám Japonsko strašne rád ale proste tie ich sladkosti sa mi nepáčia. Hlavne tie ich fazuľové zmrzliny mi prídu divné
Ak by si chcela tak kukni kanál tohto dievčaťa "Sharla in Japan" natáča Vlogy z Japonska a má tam veľa videí kde je rôzne Japonské sladkosti alebo pije nápoje a tak
» www.youtube.com/user/JyuusanKai...
@kittan aj tak by som to asi nejedla a ďakujem, pozriem