2. Chodievam, aj teraz som sa vrátil z jarmoku a som pripitý
3. Zatiaľ som si až na dvoch jarmokoch kúpil odznaky, tak to bude asi najčastejšie.. Ba dneska som si aj dosť pív a zemiakových placiek kúpil, tak možno to..
4. Nával a semtam ceny.. a že som dnes mal narodeniny a kúpili mi spolužiaci takú koninu, že väčšiu fakt už nemohli
5. Lebo keketi chceli ísť na taký čo sa volá kamikaze a sa kolíše, otáča to dole hlavou etc. No ja so strachom z výšok a ešte po tých pivách tam ísť? Sa mám rád.. Jo a burčiak nepijem, je hnusný imao, možno keď mi tato kúpi od známych nejaký podpultový tak sa bude dať trochu.. Keď mi už na vianočných trhoch kupuje horúcu medovinu tak by mohol
nebývaju ale chodievam do ineho mesta kupujem tam tie heliove baloniky a potom s tym traposim v autobusem ked mi to lieta stale hore alebo medovinu co sa mi tam paci...nekedy ten program ak tam je ak nie ze aspon mam dovod byt vonku ....a na ten kolotoc by som isla z so hento skusala
neznášam jarmoky. strašne smrdia, všetko je ogrcané a hnusné. kedysi som chodila aspoň na kolotoče, ale teraz mi je ľúto vyhodiť za to toľko peňazí. môj jarmok spočíva v tom, že idem s @cutie182 na kávu, a potom do káčka. medzitým sa celý jarmok hádam s mamou, že s ňou nechcem ísť medzi stánky, lebo tam trpím syndrómom neviditeľnosti a všetci do mňa vrážajú. nakoniec aj takmusím ísť, som strašne nervózna a pokazí mi to celý deň.
ale tento rok mali stánky jednu dobrú vec, a to bol retardovaný levanduľový kôň
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
21 komentov
2. hej
3. nič/medovina/podobná hovadina
4. nič, len som zvedavá a nepáči sa mi nával ľudí
5. no... asi hej, ak by bolo s kým a za čo
2.ano
3.nič
4.atmosféra
5.možno
2. niekedy
3. zvyčajne len nejaké občerstvenie
4. nepáči sa mi že pomaly v každom stánku majú to isté
5. neviem
2. áno
3. medovina a balóny plné hélia!
4. fúha,páči sa mi....Hmm... Asi len ľudia čo ich tam stretnem a poznám
Nepáčia sa mi tie časti kde sa ľudia pchajú všade!
5. fúha...Asi áno
2.chodievate na ne? // jj
3.čo si najčastejšie na nich kúpite? // asi kolotoce
4.čo sa Vám na nich páči a čo nie? // neviem ide aj o tych ludi..
5.šli by ste na kolotoč po tom čo ste vypil
3-2decové burčiaky? (smajlík) // nepijem burciaky
2. vacsinou
3. vacsinou chodim s kamosmi od stanku k stanku a ochutnavame burciaky a medovinu
4. ??
5. nie. na kolotoce nechodim.
2. len poobzerať sa
3. najčastejšie (čiže vždy) turecký/košický med, nejakú kokosovú sladkosť, tekvicové semienka a cukrovú vatu
4. nemám rada ten dav ľudí, a keď vtedy prší, lebo s dáždnikom sa tam nedá chodiť
5. burčiak nepijem a nešla by som, ani keby som nevypila a nezjedla nič
2. nie (necítim sa dobre v davoch ľudí, ktorí sa tlačia, sú nervózni a strkajú sa. celkovo sa bojím davov ľudí)
3. nič
4. mne sa tam nepáči, lebo davy a tak sa cítim stiesnene
5. áno
2. Nie, ale keď som trávievala prázdniny u babky, veľmi rada som chodievala na ich jarmok (ach tá minulosť, normálne mi to chýba...)
3. somariny
4. Mám rada veľa stánkov s hovadinami a tú špecifickú atmosféru a nepáči sa mi priveľké množstvo ľudí.
5. Nepijem.
2. Chodievam, aj teraz som sa vrátil z jarmoku a som pripitý
3. Zatiaľ som si až na dvoch jarmokoch kúpil odznaky, tak to bude asi najčastejšie.. Ba dneska som si aj dosť pív a zemiakových placiek kúpil, tak možno to..
4. Nával a semtam ceny.. a že som dnes mal narodeniny a kúpili mi spolužiaci takú koninu, že väčšiu fakt už nemohli
5. Lebo keketi chceli ísť na taký čo sa volá kamikaze a sa kolíše, otáča to dole hlavou etc. No ja so strachom z výšok a ešte po tých pivách tam ísť? Sa mám rád.. Jo a burčiak nepijem, je hnusný imao, možno keď mi tato kúpi od známych nejaký podpultový tak sa bude dať trochu.. Keď mi už na vianočných trhoch kupuje horúcu medovinu tak by mohol
Asi najdlhší príspevek v téme, ha
ale tento rok mali stánky jednu dobrú vec, a to bol retardovaný levanduľový kôň
2. áno
3. medovina, varené víno, vianočný punč, burčiak, víno, trdelník, turecký med.
4. atmosféra, ľudovky, zmes vôní
5. prečo nie