u mňa neexistuje nejaké špecifické jarné upratovanie, keďže ja takmer každú sobotu (rozumej, keď je chlap v práci a nezavadzia) upratujem celý byt, čo mi tak či tak zaberie iba hodinu a pol keď som bývala u rodičov, tak to bolo také to, keď sa aj okná umývali, čo robím tiež priebežne, keď je pekné počasie ..čiže niečo ako jarné upratovanie podľa mňa neexistuje - buď máš poriadok furt alebo máš bordel furt..alebo máš poriadok aspoň v sobotu do pol jednej
upratujem vtedy ked treba... je jendo či je leto, jeseň či zima a také velké upratovanie len vtedy ked ma pochytí taká upratovacia nálada... ale to nezávisí od ročného obdobia
Ahojte Ja som už prečítala neviem koľko takýchto článkov, ale stále mám problémy s jarným upratovaním. Používala som už aj niekoľko osvedčených trikov. Investovala som aj do kvalitných čističov, ale nepomohli.
Teraz mi niekto odporúčal nejaký dobrý tepovač,ale podla mňa trošku je to drahý tepovač.
Má nekto skúsenosti s týmto tepovačom? » www.ingotto.sk/kategoria/cisti...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
11 komentov
Teraz mi niekto odporúčal nejaký dobrý tepovač,ale podla mňa trošku je to drahý tepovač.
Má nekto skúsenosti s týmto tepovačom?
» www.ingotto.sk/kategoria/cisti...